28 / 04 / 2024

İstanbul'da en uygun konut nerede? İşte İstanbul'da konut fiyatlarının en düşük olduğu üç ilçe...

İstanbul'da en uygun konut nerede? İşte İstanbul'da konut fiyatlarının en düşük olduğu üç ilçe...

İstanbul'da yaşamak isteyenler konut fiyatları bakımından İstanbul'un en uygun ilçelerini araştırıyor. İşte İstanbul'un en uygun ilçeleri...



Konut fiyatları başta İstanbul olmak üzere ülke genelinde büyük sorunlar arasında yer alıyor. İstanbul'da yaşamak isteyenler ver ko ut almak isteyen vatandaşlar en uygun konutların olduğu ilçeri araştırıyor. Peki İstanbul'un en uygun konutları nerede?

İSTANBUL'UN EN UYGUN İLÇELERİ NERESİ?

Aydınlık Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul'da yaşamak isteyenler ve İstanbul'da yaşayanlar için önemli bir konu olan konut fiyatları, her zaman merak konusu olmuştur. Özellikle İstanbul'un en ucuz ilçeleri hakkında bilgi sahibi olmak, ev arayışında olanlar için oldukça önemlidir. Bu içeriğimizde, İstanbul'un en uygun konut fiyatlarına sahip olan 3 ilçesi belli oldu.

İstanbul da en uygun konut nerede? İşte İstanbul da konut fiyatlarının en düşük olduğu üç ilçe...

1-TUZLA KONUT İMKANI AÇISINDAN ELVERİŞLİ

Marmaray ile İstanbul'un diğer tüm önemli ilçeleri ile direkt olarak bağlanan Tuzla, İstanbul'un diğer ilçelerine göre daha ekonomik. Bundan ötürü İstanbul'un en ucuz 3 ilçesi arasında yer alıyor. Tuzla, sanayi ve konut imkanı açısından daha elverişli.

2-SANCAKTEPE'DE KONUT FİYATLARI DAHA UYGUN
Anadolu Yakası'nda yer alan Sancaktepe ilçesi, İstanbul'un en ucuz 3 ilçesi listesinde öne çıkıyor. Bunun ise temel sebebi olarak bölgenin ekonomik oluşudur. Bu bölgede kiralar ve konut fiyatları diğer ilçelere göre daha uygun.

3-SULTANBEYLİ'DE KİRALAR DÜŞÜK!
Sancaktepe gibi metro geçen ilçelerden biri olan Sultanbeyli, bu özelliği ile avantajlı konumda. İstanbul'un diğer ilçelerine göre düşük bütçe ile ev kiralanabilecek bir ilçe olan Sultanbeyli, İstanbul'un en ucuz 3 ilçesi arasında bulunuyor.

,

Konut piyasasındaki mutsuzluk daha çok sürecek mi?
Türkiye'de en çok konut satışı yapılan 20 şehir! 

Geri Dön