10 / 05 / 2024

En Yaratıcı Rapor Gümüş Ödülü kimin

En Yaratıcı Rapor Gümüş Ödülü kimin

Değişimin mimarı İş GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu uluslararası alanda birden fazla ödüle layık görüldü. toplam puanı 100 üzerinden 99 olan İş GYO 2014 Faaliyet Raporu “Platin Ödül”ün sahibi oldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı IC Holding’e mi satılıyor?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın IC Holding’e satılacağı ileri sürüldü. İşte ikinci pisti bugün açılan havalimanının satışı ile ilgili detaylar...

Pek çok kişi neden Microsoft Edge'den nefret ediyor! İşte nedeni

Microsoft, bir zamanlar dünyanın en popüler internet tarayıcısının yaratıcısıydı, ancak herkesin Internet Explorer kullandığı dönem çoktan geçti.  Önceki web tarama alaka düzeyini yeniden yakalama girişiminde bulunan şirket, Microsoft Edge'i piyasaya sürdü. 

Citroen fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz C-Elysee! İşte 20 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Citroen'in şık sedan modeli olarak bilinen C-Elysee serisinin 2022 fiyatları merak edilmeye başlandı. Peki, piyasadaki en ucuz C-Elysee ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek!

Archisections tarafından Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek. Yarışmaya başvurular; Mimarlık, İç Mimarlık, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı alanlarından alınacak…

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Moh'd F. tarafından kuruldu. 

Kiralarını karşılayamayan gençlerin başvurduğu üç yöntem!

İngiltere'de yaşayan gençlerin yüzde 40'ı, yaşadıkları bölgelerdeki en ucuz evleri bile satın alamıyor ve bu yüzden kimisi radikal ve yaratıcı yöntemlere başvurmuş durumda.

Otis Türkiye mimarların yaratıcılıklarına hitap ediyor!

Dünyada ve Türkiye’de prestijli yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

Ev dekorasyonunda yaratıcı olun!

Sabah Gazetesi yazarı olan Yasemin Savcı bugünkü yazısında ev dekorasyonunda yaratıcılığı ve önemini anlattı. İşte o haber...

İşte Japonya'daki ilginç evler!

Japonlar binaları ve yapıları tasarlarken yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Japonya'daki en ilginç binalar sizler için araştırıldı. İşte o yapılar....

Abdurrahman Çekim, Avrupa'nın en iyi 40 genç mimarından biri seçildi!

Maxx Royal Kemer'in yaratıcısı, Baraka Mimarlık'ın kurucu ortağı Abdurrahman Çekim, Avrupa'nın en iyi 40 genç mimarından biri seçildi.

Genç inşaat mühendislerine yaratıcılık ve tecrübe eğitimi!

DİYARBAKIR İnşaat Mühendisi Odası (İMO) yöneticileri, Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek, tecrübe ve yaratıcılık konusunda eğitim verdi.

Rigips'ten alçı levha sistemleri için dayanıklı ve yaratıcı çözümler!

Alçı sektöründe Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips, alçı levha sistemleri için geliştirdiği yeni köşe profilleri AquaBead ve EasyFlex ile duvar ve tavan oluşumlarındaki köşeler için dayanıklı ve yaratıcı çözümler sunuyor...

En Yaratıcı Rapor Gümüş Ödülü kimin Haberi

En Yaratıcı Rapor Gümüş Ödülü kimin

Değişimin mimarı İş GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu uluslararası alanda birden fazla ödüle layık görüldü.


Dünyada 33.sırada


Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği’nin (LACP) düzenlediği 2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri yarışmasında, gayrimenkul kategorisinde 100 üzerinden 99 puan toplayarak 2014 Faaliyet Raporu kategorisinde “Platin Ödül”ün sahibi olan İş GYO bu sayede Türkiye’nin En iyi 20 Faaliyet Raporu ödülleri arasında yerini aldı. Tüm dünya ve tüm sektörler arasında “En Yaratıcı Rapor Bronz Ödülü”nü de almaya hak kazanan İŞ GYO, EMEA Bölgesi’nde tüm sektörler arasında “En Yaratıcı Rapor Gümüş Ödülü”nün de sahibi oldu.


Gayrimenkul ortaklığı sektöründe Avrupa-Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki en iyi 50 kurum arasında 17. olan İş GYO, dünya genelinde en iyi 100 kurum arasında 33. sırayı aldı.


100 üzerinden 99


İş GYO’nun 2014 yılı Faaliyet Raporu, ilk izlenim...