04 / 05 / 2024

Pek çok kişi neden Microsoft Edge'den nefret ediyor! İşte nedeni

Pek çok kişi neden Microsoft Edge'den nefret ediyor! İşte nedeni

Microsoft, bir zamanlar dünyanın en popüler internet tarayıcısının yaratıcısıydı, ancak herkesin Internet Explorer kullandığı dönem çoktan geçti.  Önceki web tarama alaka düzeyini yeniden yakalama girişiminde bulunan şirket, Microsoft Edge'i piyasaya sürdü. 



Tarayıcı,  o zamandan beri, onu Google'ın Chromium platformuna ( Microsoft aracılığıyla) kaydıran da dahil olmak üzere, sürekli bir dizi yükseltme geçirdi . Mevcut en popüler tarayıcıyla aynı temel platforma ve zaman geçtikçe daha fazla eklenen bir dizi özelliğe sahip olan Edge, başarılı olmak için ihtiyaç duyduğu her şeye sahiptir. 

Pek çok kişi neden Microsoft Edge den nefret ediyor! İşte nedeni

Ancak küçük bir sorun var: İnsanlar bundan nefret ediyor. Bir SlashGear anketinde , Edge popülerlik sıralamasında çok gerilerde kaldı ve ortalama %6'nın biraz üzerinde. Bu, onu %56 ile listenin başında yer alan Chrome'un çok gerisinde bırakıyor ve okuyucuların %27'sinin kullandıklarını söylediği Apple'ın yerel çabası Safari'nin oldukça gerisinde kalıyor. Hatta kendi sorunları dizisine sahip olan Firefox'un gerisinde kaldı .


Geri Dön