28 / 04 / 2024

PTT’den emekliye  kredi piyangosu! Hemen başvuran tam 80 bin TL’yi cebine koyuyor!

PTT’den emekliye  kredi piyangosu! Hemen başvuran tam 80 bin TL’yi cebine koyuyor!

Fatura tahsilatından destek ödemelerine pek çok işlemin yapılabildiği PTT’den uygun faizlerle kredi çekme imkanı da bulunuyor. Özellikle 2,69’dan başlayan faiz oranlarıyla emeklilere verilen uygun kredilerden pek çok kişi habersiz. Peki PTT’den nasıl kredi çekilir? Kimler PTT kredisi alabilir?



Nakit ihtiyacı olanlara destek amaçlı kredi de veren PTT’nin bu hizmetini pek çok kimse bilmiyor. PTT’nin özellikle emeklilere yönelik uygun faiz oranlı kredi imkanı ile 80 bin TL’ye kadar ve 36 aya varan taksitlerle kredi çekilebiliyor.

Başvuru yapan emekliler, gerekli belgeleri doldurarak, onaylanan kredilerini hemen PTT’den nakit olarak çekebiliyor.

PTT’den emekliye  kredi piyangosu! Hemen başvuran tam 80 bin TL’yi cebine koyuyor!

Nakit ihtiyacı olanlara fırsat niteliğindeki PTT kredisi kolayca çekilebiliyor. Kredinin onaylanması halinde banka şubesine bile gitmeden krediyi almak mümkün oluyor.

KOLAY EMEKLİ KREDİSİ

PTT’nin kolay emekli kredisinden yararlanmak için herhangi bir PTT şubesine giderek işlemlerinizi başlatabilirsiniz. PTT’ye kredi kullanma talebinde bulunan emeklinin bizzat başvuru yapması gerekiyor.  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön