12 / 05 / 2024

PTT’den emekliye  kredi piyangosu! Hemen başvuran tam 80 bin TL’yi cebine koyuyor!

PTT’den emekliye  kredi piyangosu! Hemen başvuran tam 80 bin TL’yi cebine koyuyor!

Fatura tahsilatından destek ödemelerine pek çok işlemin yapılabildiği PTT’den uygun faizlerle kredi çekme imkanı da bulunuyor. Özellikle 2,69’dan başlayan faiz oranlarıyla emeklilere verilen uygun kredilerden pek çok kişi habersiz. Peki PTT’den nasıl kredi çekilir? Kimler PTT kredisi alabilir?



Başvuru nüfus cüzdanı ile yapılabiliyor. Başkası adına vekaletname yoluyla da olsa kredi kullanılmasına ilişkin talepler ise karşılanmıyor.

80 BİN TL’YE KADAR KREDİ ÇEKİLEBİLİYOR

Maaşını PTT'den alan emeklilere özel düzenlenen kredi kampanyasında, nakit ihtiyacı olan emeklilere 80 bin TL'ye kadar  ve yüzde 2,69'dan başlayan faizlerle nakit kredi sağlanıyor .

“İhtiyaçlarını değil, borçlarını ertele” sloganıyla başlatılan kredi kampanyasında faiz miktarı yüzde 2,69 ile yüzde 4,09 aralığında değişiyor.

Kredi Tahsis Ücretinin, kullanılan kredi tutarının binde beşi oranında kesildiği emekli kredisi kampanyasında, sunulan kredide alt limit 1.250 TL olurken üst limit 80.000 Türk lirasına kadar çıkıyor.

 PTT’den emekliye  kredi piyangosu! Hemen başvuran tam 80 bin TL’yi cebine koyuyor!

Emeklilere kredi imkanından 80 yaşına kadar olan ve emekli maaşını PTT'den alan  tüm emekliler yararlanabiliyor. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Kredi işlemlerinde PTT şubesinde yer alan ilgili Bankanın kredi evraklarını doldurmak ve imzalamak gerekiyor. Başvuru tamamlandıktan sonra tüm kredi değerlendirmeleri ve hesaplamaları bankalar tarafından gerçekleştiriliyor. Değerlendirme sürecinde PTT ile herhangi bir bağlantısı olmayan, kendisini komisyoncu/aracı olarak tanıtan şahısların ve PTT’nin herhangi bir etkisi bulunmadığı akıldan çıkarılmamalı.

Başvuran kişiden kredi işlemleri esnasında alınan masraflar, ilgili bankalar tarafından kesiliyor. Kredi tutarlarından dosya masrafı ve sigorta masrafı gibi isimler altında kesilen tutarın iadesi için bu nedenle  Banka nezdinde başvuru yapmak gerekiyor.

Çekilen krediye yönelik cayma hakkı işlemleri PTT işyerlerinden gerçekleştirilemiyor. 

Kara listeye giren kredi çekebilir mi? Bankaların kara listesinden nasıl çıkılır?

Yuva kurmak isteyen gençlerin çoğu bilmiyor!  Dilekçeyle başvuran toplu parayı alıyor!

 ‘Evim olsun”  diyene Ziraat Bankası’ndan piyango gibi kredi! Faiz oranına gören inanamadı!

Bu haber EYT’lilere ikinci bayramı yaşatacak! Kamu bankalarından EYT kredisi mi geliyor?

Öğretmenlerin ek ders ücretleri belli oldu mu? 2023’te ek ders ücreti kaç TL olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön