05 / 05 / 2024

 Öğretmenlerin ek ders ücretleri belli oldu mu? 2023’te ek ders ücreti kaç TL olacak?

 Öğretmenlerin ek ders ücretleri belli oldu mu? 2023’te ek ders ücreti kaç TL olacak?

Kadrolu ya da sözleşmeli olarak çalışan binlerce öğretmen, ek ders ücretlerinin belli olup olmadığını, yeni yılda ek ders ücretlerine ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. İşte ayrıntılar…



Tüm öğretmenleri yakından ilgilendiren konuların başında ek ders ücretlerine yeni yılda yapılacak zam geliyor. Ek ders ücreti konusu, sözleşmeli  ya da kadrolu  olarak çalışan tüm öğretmenler için önemli konuların başında geliyor. Peki ek ders ücreti olarak 2023 yılında öğretmenlere ne kadar ödeme yapılacak?

Ek ders ücreti, öğretmene, sorumlu olduğu ders dışında girdiği dersler için ödeniyor. Ders başına ve saat üzerinden ödeme yapılıyor.  

  Öğretmenlerin ek ders ücretleri belli oldu mu? 2023’te ek ders ücreti kaç TL olacak?

Memur maaşlarına yapılacak artışın belli olmasının ardından, ek ders ücretinin ne kadar olduğunun da netleşmesi merakla bekleniyor.

EK DERS ÜCRETLERİ ZAMMI AÇIKLANDI MI?

Son olarak 2022 yılının temmuz ayında enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından ek ders ücretleri de güncellenmişti.

Yılın ilk haftaları geride kalırken, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda çalışan sözleşmeli ve kadrolu öğretmenler, 2023 ek ders ücretlerine ne kadar zam geldiği konusunun açıklığa kavuşmasını bekliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön