08 / 05 / 2024

En yüksek getiri potansiyeline sahip 50 proje

En yüksek getiri potansiyeline sahip 50 proje

Dumankaya İnşaat’ın İstanbul’un yıldızı parlayan bölgelerinde hayata geçirdiği, yatırım dönüşü hızlı ve yüksek projeleri, Forbes’un hazırladığı ‘En yüksek getiri potansiyeline sahip 50 proje’ listesinde yer aldı.

Son 6 aydaki halka arzlarda en yüksek getiri sağlayan 11 şirket!

Yatırımcıların en çok takip ettiği konular arasında yer alan halka arzlar yüzde 238 oranında kazandırırken adeta enflasyon ve dolar üstü getiri sağladı. İşte son 6 aydaki halka arzlarda en yüksek getiri sağlayan 11 şirket...

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

İstanbul'da konutta en yüksek getiri Esenyurt'ta: İlçede kiralar 17 bin 11, ev fiyatı 4.2 milyon TL oldu! 

İstanbul'un konutta en yüksek getiriyi sağlayan ilçe Esenyurt oldu. İşte ilçe ilçe konutta getiri oranları...

Haziran ayında aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Haziran ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 13,86 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşirken, 2023'ün ilk altı ayında külçe altın TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,71 reel getiri sağladı.

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Sinpaş Finans Şehir getiri potansiyeli en yüksek proje!

Sinpaş Finans Şehir, 40 markalı konutun içinden yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan proje olarak seçildi.  

İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek 50 markalı konut projesi!

FORBES Türkiye’nin geçen ay yayımladığı “Emlak Raporu”, İstanbul’da konut fiyatlarının artık homojen bir şekilde hareket etmediğini gösterdi. İşte İstanbul’un 26 ilçesine dağılan getiri potansiyeli en yüksek 50 markalı konut projesi... 

İşte İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesi!

Bu yıl İstanbul’da satışı devam eden markalı konut projesi sayısı bin 500’e yaklaştı. Bu durum yatırımcılar için karar vermeyi zorlaştırıyor. Kentin getiri potansiyeli en yüksek 50 projesini belirledik.

Getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesi!

İstanbul'da satışta olan markalı konut projesi sayısının bini aşması bir yandan yatırımcılara ciddi bir hareket alanı sağlarken diğer yandan doğru proje seçimini oldukça zorlaştırıyor. İşte getiri potansiyeli en yüksek 50 proje...

Kuzu Grup potansiyeli en yüksek konut projesi seçildi!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR araştırmasında 151’inci sırada yer alan Kuzu Grup, Forbes Türkiye’nin “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 konut Projesi” araştırmasında da 1’inci seçildi.

Sea Pearl getiri potansiyeli en yüksek proje oldu!

Engineering News Record'un "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri" listesinde 151 inci sırada yer alan Kuzu Grup, Forbes Türkiye'nin "İstanbul'un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi" listesinde birinci oldu

En yüksek getiri potansiyeline sahip 50 proje Haberi

En yüksek getiri potansiyeline sahip 50 proje

Dumankaya İnşaat’ın İstanbul’un yıldızı parlayan bölgelerinde hayata geçirdiği, yatırım dönüşü hızlı ve yüksek projeleri, Forbes’un hazırladığı ‘En yüksek getiri potansiyeline sahip 50 proje’ listesinde yer aldı.


İstanbul’un yeni değerlenen bölgelerinde yatırımlarına hız veren Dumankaya İnşaat’ın daire sahibi olmak isteyenler için ortaya koyduğu değer ve yüksek yatırım dönüşlerindeki başarısı Forbes Dergisi’nin Eylül ayı sayısında İstanbul’da satışta olan projeleri inceleyerek en yüksek getiri potansiyeline sahip konut projelerini sıraladığı haber dosyası ile de tescillendi. 50 projenin bulunduğu listede Dumankaya; Ritim İstanbul, Dumankaya Horizon, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumakaya Mozaik projeleri ile yer aldı. Dumankaya ayrıca 5 proje ile listede en çok projesi bulunan şirket oldu.


Kente kimlik katan ve modern şehir hayatının gerekliliklerini karşılayacak yaşam biçimlerini müşterilerinin beğenisine sunan Dumankaya İnşaat,  hayata geçirdiği...