21 / 05 / 2024

End Denizcilik şirketi

End Denizcilik şirketi

End Denizcilik Petrol Lojistik Limited Şirketi bugün Veysel İşcan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

End Denizcilik Petrol Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

End Denizcilik Petrol Lojistik Limited Şirketi bugün Veysel İşcan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi, Nurşen Ayana tarafından 60 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Som Demiryolu Endüstrisi İnşaat ve Altyapı Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Som Demiryolu Endüstrisi İnşaat ve Altyapı Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Samet Koç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Semih Karagöl tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat Metal Plastik Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat Metal Plastik Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aykuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Exen Endüstriyel ve Yapı Ürünleri Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Exen Endüstriyel ve Yapı Ürünleri Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi, Özer Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 320 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Binart Yapı Endüstrisi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binart Yapı Endüstrisi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Sancektepe, Kemal Türkler Mahallesi'nde kuruldu.

Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi, Cengiz Kavan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yavuz Kavan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Bostancı, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

CSC İnşaat ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSC İnşaat ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çağatay Bostancı ve Cahit Cingöz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, 42A-K Ada Sokak'ta kuruldu.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Polat tarafından kuruldu.

Ucmac İnşaat Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Ucmac İnşaat Ve Denizcilik Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

End Denizcilik şirketi Haberi

End Denizcilik şirketi


End Denizcilik Petrol Lojistik Limited Şirketi bugün Veysel İşcan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.



End Denizcilik Petrol Lojistik Limited Şirketi Konusu:

DENİZCİLİK  1.Denizcilik sektörü ile ilgili her türlü faaliyete bulunmak. Deniz yolu ile yük ve yolcu taşımacılığı yapmak. Yolcu ve Yük gemileri almak satmak kiralamak, kiraya vermek. Uluslararası denizcilik faaliyetinde bulunmak. Ro-Ro taşımacılığı yapmak 2.Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. 3.Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. 4.Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. 5.Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini...