18 / 05 / 2024

Enda Konakları projesi

Enda Konakları projesi

DAFF Yapı’nın Gölbaşı’nda yaptığı Enda Konakları, ileri teknolojili akıllı ev sistemleri ile rezidans konforunda çağdaş konak deneyimini birleştiriyor. Gölbaşı’nda şimdi tamamen yeni bir yaşam konsepti doğuyor.

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından ihale edilecek... 

Enda Konakları'nda oturumlar başladı!

Kırkıncıoğlu Grup iştiraki DAFF Yapı tarafından Ankara Gölbaşı'nda inşa edilen Enda Konakları'nda oturum başladı. Doğayla iç içe bir yaşam sunan proje şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

ENDA Konakları’nda cazip ödeme seçenekleri!

DAFF Yapı imzasıyla hayata geçirilen ENDA Konakları şehir merkezine 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 20 adet daireden oluşan ENDA Konakları’nda cazip ödeme seçenekleri sunuluyor.

ENDA Konakları teslime hazır!

Gölbaşı’nda hayata geçirilen “yatay mimari” konseptli ve akıllı ev teknolojili ENDA Konakları teslime hazır...

Validebağ Konakları Dap Yapı Projesi fiyatlar!

Yüzde 5 peşinat imkanı sunulan Validebağ Konakları projesi toplam 368 daireye yer veriliyor. Proje Dap Yapı imzasıyla İstanbul Altunizade'de inşa ediliyor...

Gölbaşı Enda Konakları'ndan uluslararası marka kombinasyonu!

Gölbaşına değer katan proje ENDA Konakları, akıllı ev teknolojisi ve geleneksel konak keyfini birleştirirken, malzeme ve ekipmanlarda kullanılan Schüco, Berker, Hoger gibi 1. kalite uluslararası marka karması ile de sorunsuz ve rahat bir yaşamı garanti ediyor.

ENDA Konakları'nda yaşam Ağustos'ta başlıyor!

DAFF Yapı tarafından Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen ENDA Konakları'nda teslimler başlıyor. Projede yaşam Ağustos'ta başlayacak.

Enda Konakları'nda daire fiyatına konak!

Ankara’nın incisi Gölbaşı’nda hayata geçen “yatay mimari” konseptli ve akıllı ev teknolojili ENDA projesi, yeni nesil konak keyfini cazip fiyatlarla sunuyor. ENDA’da fiyatlar, Ankara’nın gözde yaşam bölgelerindeki normal daire fiyatları ile aynı düzeyde.

Beysu Konakları Projesi Çankaya fiyatları!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Beysu Konakları projesi 15 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 4+2'den 6+2'ye kadar konut alternatifleri bulunuyor...

Enda Konakları lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışta!

Ankara’nın incisi Gölbaşı’nda hayata geçen “yatay mimari” konseptli ENDA Konakları, lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışta.

Enda Konakları, yaza teslim edilecek!

Ankara'da inşa edilen Enda Konakları, yaza teslim edilecek. 20 konaktan oluşan proje 18 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor.

Ankara Enda Konakları'nda yeni nesil konak keyfi!

DAFF Yapı’nın Gölbaşı’nda yaptığı Enda Konakları, ileri teknolojili akıllı ev sistemleri ile rezidans konforunda çağdaş konak deneyimini birleştiriyor. Gölbaşı’nda şimdi tamamen yeni bir yaşam konsepti doğuyor.

Enda Konakları projesi Haberi

Enda Konakları projesi

DAFF Yapı’nın Gölbaşı’nda yaptığı Enda Konakları, ileri teknolojili akıllı ev sistemleri ile rezidans konforunda çağdaş konak deneyimini birleştiriyor. Şehrin karmaşasından uzak ama şehre çok yakın bir lokasyonda gerçekleştirilen proje, üst düzey yaşam kalitesi ile pastoral yaşam olanaklarını bir arada sunuyor.


Ankara’da doğanın ve modern yapılaşmanın barışık ve sürdürülebilir bir şekilde bütünleştiği Gölbaşı’nda şimdi tamamen yeni bir yaşam konsepti doğuyor.


Kırkıncıoğlu Grup iştiraki olan DAFF Yapı tarafından hayata geçirilen Enda Konakları, rezidans konforunda çağdaş bir konak deneyimi yaşatmak için yükseliyor. Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaat ve gayrimenkulde yatırımlarına aksatmadan devam eden DAFF Yapı, yeni projesi Enda Konakları ile şehrin karmaşasından uzak ama aynı zamanda şehre çok yakın bir lokasyonda, gerçek konak keyfini ileri teknolojili akıllı ev sistemleriyle birleştiriyor. Özel mimarisi, organik...