16 / 05 / 2024

Endeksa Türkiye geneli

Endeksa Türkiye geneli

Endeksa, teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak 2017 yılı Haziran ayında kuruldu. Bir yılda 12 bin kullanıcıya ulaşan Endeksa Türkiye genelinde 73 bin gayrimenkulün otomatik değerlemesini yapıyor. 

Türkiye’nin en yüksek konut getirisine sahip ilçe Mamak oldu!

ENDEKSA verilerine göre; Mamak Türkiye’nin en yüksek konut getirisi oranına sahip ilçesi olarak belirledi.

Türk Telekom AssisTT Türkiye geneli personel alımına başladı! 

Türk Telekom’un iştiraki ve çağrı merkezi ayağı olan AssisTT personel alımına başladığı duyuruldu. Aktarılan son haberler kapsamında Türkiye geneli personel alımı yapılacağı açıklandı. Lise, lisans ve yüksek lisans mezunu adayların başvurabileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 2 Milyon 994 bin TL oldu! En çok değerlenen iller tek tek açıklandı!

Endeksa’nın verilerine göre Türkiye'de Eylül itibarıyla konut satış fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 109 olurken, ortalama konut metrekare satış fiyatı 23 bin 31 TL, ortalama konut fiyatı ise 2 milyon 994 bin 30 TL oldu.

İŞKUR duyurdu! Türkiye geneli hastane personel alımları başladı! Başvuru şartları belli oldu! Hemen bakın

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yeni ilanlar açıklanmaya başladı. Türkiye genelindeki hastaneler, personel açığını kapatmak için personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları belli oldu. İşte hastane personel alımı başvuru şartları...

Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 539 bin 680 TL oldu! 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre; Türkiye genelinde ortalama konut metrekare satış fiyatı 19 bin 653 lira, ortalama konut fiyatı 2 milyon 539 bin 680 lira ve konut yatırımının geri dönüş süresi 16 yıl oldu.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 2 milyon 452 bin 60 TL oldu! Mayıs'ta fiyatlar katlandı!

Endeksa’nın verilerine göre Türkiye'de Mayıs ayı itibarıyla konut satış fiyatlarında yıllık değer yükselişi yüzde 116 seviyesinde kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Çevre Şehircilik Bakanlığı açıkladı! Türkiye genelinde 130 memur alınacak! Başvurular başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye geneli olmak üzere 130 memur alımı yapacağını açıkladı. İşte ilanın detayları...

Kiralar son 1 yılda yüzde 156 arttı! Türkiye'de ortalama konut fiyatları ne kadar? 

Endeksacom'un Gayrimenkul Değerleme raporu yayımlandı. Endeksa verilerine göre, Türkiye genelinde Haziran ayı itibarıyla konut satış fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 182 olarak gerçekleşti.

Kiralar yüzde 133,2 arttı! Türkiye'de ortalama kira bedeli ne kadar? İşte il il kira fiyatları!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa Türkiye'deki ortalama kira bedelini açıkladı. Peki Türkiye'de ortalama kiralar ne kadar? İşte kira bedelleri en yüksek iller...

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 467 bin 870 TL oldu!

Merakla beklenen Endeksa verilerine göre, Türkiye'de ortalama konut fiyatı 467 bin 870 TL oldu...

Türkiye'de ev fiyatları yüzde 30 yükseldi!

Endeksa verilerine göre, Türkiye genelinde Eylül ayı sonu itibarı ile konut satış fiyatlarında yıllık 30 değerlendi. Ülke genelinde konutta en çok değerlenen şehir İstanbul oldu. 

Endeksa Türkiye geneli Haberi

Endeksa Türkiye geneli

Endeksa‘da değerlemesi yapılan toplam alan 3.916.088.999 metrekareye ulaştı. Şirket 6 ay içinde cirosunu ikiye katladı. 2017 yılı Haziran ayında kurulan Endeksa teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak kuruldu.

Endeksa, bu yıl içinde hayata geçirdiği yeni özelliklerle konut değerinin yanı sıra bölge bazında arsa/arazi ve ofis/dükkan satış ve kira değerlerini de saniyeler içinde veriyor.

Endeksa, İOS ve Android uygulamalarıyla da hizmet veriyor. Endeksa Türkiye genelinde emlak danışmanları ve brokerlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor.

Teknolojiye yatırımla kapsamlı değerleme

Yenilenen Endeksa‘da, iOS ve Android uygulamalarının yanı sıra arsa/arazi endeksleri ve değerleri, ofis/büro endeksleri ve değerleri, son 4 yıllık dinamik trend, 6 aylık geleceğe yönelik konut değer tahmini, son 4 yıllık il, ilçe, mahalle bazında gayrimenkul endeksleri, tekil konut bazında geçmiş trend ve gelecek trend, Ulusal Adres...