29 / 04 / 2024

Türk Telekom AssisTT Türkiye geneli personel alımına başladı! 

Türk Telekom AssisTT Türkiye geneli personel alımına başladı! 

Türk Telekom’un iştiraki ve çağrı merkezi ayağı olan AssisTT personel alımına başladığı duyuruldu. Aktarılan son haberler kapsamında Türkiye geneli personel alımı yapılacağı açıklandı. Lise, lisans ve yüksek lisans mezunu adayların başvurabileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...



AssisTT, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklama kapsamında personel alımına ilişkin şu açıklamayı yaptı; “Sağlık, telekomünikasyon, finans, ulaştırma, perakende, e-ticaret, enerji alanında pek çok sektörde iş yapan ve iş ortaklarımıza stratejik yol arkadaşlığı yapar, müşteri deneyiminden kaliteye, iletişim merkezi çözümlerinden teknoloji çözümlerine, katma değerli hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaktayız. Lider bir müşteri deneyim merkezinde bizler mutluluğun, gelişimin, başarının ve geleceğin daha fazlasına koşan bir ekiple yol arkadaşlığı yapmak istersen bize katıl!” duyurusunda bulunuldu.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

usakgundem.com'da yer alan habere göre; Başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru şartları şu şekilde açıklandı. Türk Telekom personel alımında KPSS şartının aranmayacağı belirtilirken öte yandan genel başvuru şartları şu şekilde sıralandı.

- Adayların telefonla iletişimden keyif almak

- Diksiyonu iyi olması.

- İç motivasyonu yüksek olması.

- Zaman yönetiminde dikkatli olunması.

- Vardiyalı çalışma sistemine açık olmak.

- Adayların en az lise mezunu olması.

- MS Office programlarını kullanabilmesi.

- Yine erkek adaylar için askerliğini tamamlamak ya da en az 2 yıl tecil ettirmek.

Türk Telekom AssisTT Türkiye geneli personel alımına başladı! 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için başvuruların online olarak yapılacağ da ifade edildi. Ayrıca, Türk Telekom'un resmi web sitesi üzerinden yapılacak olan başvurular için son başvuru tarihi ifade edilmedi. Adaylar başvurularını en kısa süre içerisinde yapabilir.

TÜRK TELEKOM DEVLETE Mİ GEÇTİ?

Türk Telekom 2005'te özelleştirilmiş ve 2008'de halka arz edilmiş; yükselen verimlilik kapsamında ve genişleyen hizmet yelpazesi ile sonuçlanan başarılı bir değişim sürecinden geçmiş bir kurumdur. Ayrıca, Türk Telekom'un hisselerinin yüzde 60'ı Türkiye Varlık Fonu'na, %25'i Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na aittir.

Kamuda sözlü sınav yok mülakat yok! 50 KPSS puanı ile personel alımları başladı...

Zabıta ve itfaiye eri olmak isteyenler buraya! Başvuru tarihini kaçırmayın

Kamuda yaş şartı olmaksızın 8-5 arası çalışacak personeller alınacak!

 


Geri Dön