02 / 05 / 2024

Kamuda yaş şartı olmaksızın 8-5 arası çalışacak personeller alınacak!

Kamuda yaş şartı olmaksızın 8-5 arası çalışacak personeller alınacak!

Günümüzde iş arayan adaylar her alanda iş fırsatlarını yakalamaya çalışıyorlar. Buna göre verilen bilgiler dahilinde kamu sektöründe 8-5 arası çalışabilecek personellerin alımına başlandığı duyuruldu. İş ilanına ilişkin detaylar...



Yayımlanan son ilanın ayrıntılarına göre Eskişehir’in Han Belediyesi'nde çalışacak beden işçisi alımı gerçekleştirilecek. Yapılacak olan personel alımında bu alımların geçici olarak uygulanacağı da kaydedildi. Çalışacak kişiler için çalışma saatlerinin de 8-5 arasında olacağı ve adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiğinin de altı çizildi.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunmak isteyenler adaylar için başvuru bilgileri de tek tek bildirildi. Geçici olarak yapılacak personel alımında adaylar için verilen detaylar şu şekilde: Başvuru Tarihleri: 26 Ekim 2023 – 30 Ekim 2023 Telefon: 0222 584 60 53-102 Başvuru Adresi: Hüsrevpaşa Mah. Cumhuriyet Medyanı No:1 Han/Eskişehir

BAŞVURU KOŞULLARI

usakgundem.com'da yer alan habere göre; Başvuru şartları da İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda detaylar da bir bir belli oldu. Sadece erkek adayların başvurabileceği personel alımında kamu haklarından mahrum olunmaması gerektiği kaydedildi. Erkek adayların öte yandan askerlik hizmeti ile bir ilişkisinin olmaması ve sağlık yönünde ve temizlik işlerinde çalışmasına engel olabilecek bir durumunun da olmaması aranan şartlar arasında.

Kamuda yaş şartı olmaksızın 8-5 arası çalışacak personeller alınacak!

İşte o şartların detayları:

- Erkek aday olması.

- Kamu haklarından mahrum olmamak.

- Han ilçe merkezi sınırları içerisinde ikamet edilmesi.

- Askerlik hizmeti ile ilişiğinin bulunmaması.

- Sağlık yönünden temizlik işlerinde çalışmasına engel olabilecek bir durumunun olmaması.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları taşıması halinde hazırlanması gereken belgelerde şöyle; Sağlık raporu, adli sicil belgesi, TC kimlik kartı sureti ve yerleşim yeri belgesi de başvuru için istenilen belgeler arasında bulunuyor.

İŞKUR'DA BULUNAN İŞ KOLLARI

İŞKUR nedir, İŞKUR ne işe yarar? İŞKUR, iş ve işçi arayanların başvur yaptığı bir kuruluştur. Türkiye İş Kurumu, iş ve işçi bulmak için aracılık yapan bir kamu kuruluşuna verilen addır. Bu kuruma sadece iş arayanlar için değil işçi arayanlar için de personel temin ederek istihdama yönelik önemli katkılar sağlamaktadır.

KPSS şartsız Türkiye genelinde Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alımı başladı! İşte ayrıntılar...

Belediyelerden 140 personel ve işçi alımı! İşte o detaylar!

 


Geri Dön