28 / 04 / 2024

KPSS şartsız Türkiye genelinde Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alımı başladı! İşte ayrıntılar...

KPSS şartsız Türkiye genelinde Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alımı başladı! İşte ayrıntılar...

İş arayanlar vatandaşlar hemen hemen her gün İŞKUR’un güncel web sayfasından araştırmaya yapmaya devam ediyor. İŞKUR bu kapsam kamu ya da özel sektör fark etmeksizin her sektörden güncel iş ilanlarını yayımlamaya da sürdürüyor.



Buna göre hastanelerde çalışmak isteyenlere güzel bir personel alım duyurusu gerçekleşti. Yapılan son açıklamaya göre Türkiye geneli hastanelere Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alımı başladığı duyuruldu. Alımların online olarak yapılacağı kaydedilirken, başvuru şartları da belli oldu.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Hastanede çalışmak isteyenler için başvuru şartları da açıklanmış oldu. Alımların şu anda özel sektöre yapılacağı için KPSS şartının aranmayacağı ve kamudaki gibi mülakatların yapılmayacağı kaydedildi. Buna kapsamda başvurular online olarak alınacak!

- 18 yaşın tamamlaması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor

- Alımlar özel sektöre yapılacağı için KPSS şartı aranmayacak

- Gerekli durumlarda adayların vardiyalı çalışması istenebilir. Bu nedenden dolayı vardiyalı çalışmaya uygun adaylar başvurmalı.

- Adli sicil kaydının ve güvenlik soruşturmasının olumlu olması.

- Dış görünümüne özen göstermek

- En az lise mezunu olmak

Genel olarak kaydedilen bu şartların taşınması gerekiyor. Bunların şartların dışında adaylar ilanların içerisindeki özel şartları da taşımalı. Özel şartlara ilanların içeriğinden ulaşılabilir.

KPSS şartsız Türkiye genelinde Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alımı başladı! İşte ayrıntılar...

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK?

usakgundem.com'da yer alan habere göre; İŞKUR üzerinden başvuruların başladığı duyuruldu. Buna göre adaylar başvurularını yayımlanan ilanların içeriğindeki tarihlere göre yapması gerekiyor. Bu nedenle ilanlara İŞKUR’un resmi sitesi üzerinden giriş yapıldıktan sonra “Açık İş İlanları” ve oradan da “Hasta Kabul Kayıt Görevlisi” alımlarına tıklamanız gerekiyor. İlanlara buradan ulaşım sağlayabilir ve online olarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

İŞKUR'DA BULUNAN İŞ KOLLARI

İŞKUR nedir, İŞKUR ne işe yarar? İŞKUR, iş ve işçi arayanların başvur yaptığı bir kuruluştur. Türkiye İş Kurumu, iş ve işçi bulmak için aracılık yapan bir kamu kuruluşuna verilen addır. Bu kuruma sadece iş arayanlar için değil işçi arayanlar için de personel temin ederek istihdama yönelik önemli katkılar sağlamaktadır.

Polisevi daimi personel alımı yapacak! İŞKUR açıkladı; KPSS şartı aranmıyor

Memur olmak isteyenlere müjdeli haber geldi, 40 Belediye KPSS’li KPSS’siz personel alımını gerçekleştirecek

 


Geri Dön