07 / 05 / 2024

Endeksa ücretsiz eğitim

Endeksa ücretsiz eğitim

Endeksa’nın “Evde Kal” çağrısına uyup, onlineda devam etme kararı aldığı eğitimlerinin ikincisi 2 Nisan’da düzenlenecek.

Öğrenciler bu habere bayılacak! Milli eğitim şurasında kabul edildi

Okul terklerini ve ücretsiz öğle yemeği projesini gündemine alan bakanlıktan yazılı açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, Öğrencilerin ücretsiz öğle yemeği yemesi ve okul terklerinin azaltılmasına ilişkin çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Açıklamasını yaptı.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

İzmirli emlakçılara gayrimenkulde alıcı ve satıcıyı tek fiyatta buluşturma eğitimi!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı İzmirli emlak ofislerine özel düzenleniyor.

Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi 12 Eylül'de!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı İstanbullu emlak ofislerine özel düzenleniyor. 

Alıcı ve satıcıyı tek fiyatta buluşturma eğitimi 26 Haziran'da!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel olarak gerçekleştirilecek. 

Antalyalı emlakçılara Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi!

Endeksa.com sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel olarak düzenleniyor. Eğitim, 21 Haziran tarihinde sektörün önde gelen satış ve pazarlama uzmanı Kürşat Tuncel tarafından verilecek.

Kürşat Tuncel'den İzmirli emlak ofislerine satış eğitimi!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel gerçekleştirilecek.

Kürşat Tuncel'den Ankaralı emlak ofislerine satış eğitimi!

Endeksa.com sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel düzenlenecek. 

Gayrimenkulde tarafları tek fiyatta buluşturma eğitimi 20 Mart'ta!

Endeksa.com sponsorluğunda 20 Mart'ta emlak ofislerine özel “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı düzenleniyor..

ERA’dan gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz eğitim!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellerine ücretsiz eğitim ve seminerler veriyor.

ÇATIDER'den ilk uzaktan eğitim projesi!

ÇATIDER, inşaat sektörünün ilk uzaktan eğitim projesi Yapı Okulu ile çatıcılık mesleğine adım atmaya hazırlanan ustalara ücretsiz eğitim verecek.

Endeksa ücretsiz eğitim Haberi

Endeksa ücretsiz eğitim

Endeksa'nın ilki büyük ilgi gören ve yoğun katılımla düzenlenen Barış Kılıçarslan ile “Değişen Dünya’da Gayrimenkul Satışı ve İkna Yolları” eğitiminin ikincisini 2 Nisan Perşembe saat 15:00 ‘te online olarak yapılacak. Endeksa, online eğitimleri ile bu zor günlerde gayrimenkul profesyonellerine katkı sunacak.

HEMEN KAYIT OLUN

Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz hizmet verilecek eğitimde, sektörün uluslararası uzmanlarından olan Barış Kılıçarslan gayrimenkul satışında iknaya götürecek ipuçlarını yayınlayacak. 02 Nisan saat 15.00’te düzenlenecek online eğitime katılmak için önceden kayıt yaptrılması şartı...