28 / 04 / 2024

Öğrenciler bu habere bayılacak! Milli eğitim şurasında kabul edildi

Öğrenciler bu habere bayılacak! Milli eğitim şurasında kabul edildi

Okul terklerini ve ücretsiz öğle yemeği projesini gündemine alan bakanlıktan yazılı açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, Öğrencilerin ücretsiz öğle yemeği yemesi ve okul terklerinin azaltılmasına ilişkin çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Açıklamasını yaptı.



Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 Aralık 2021'de toplanan 20'nci Milli Eğitim Şurası'nın akabinde geçen bir yılda alınan kararlardan 81'i hayata geçirildi. Öğrencilerin ücretsiz öğle yemeği yemesi ve okul terklerinin azaltılması gibi tavsiyelerin de yer aldığı tavsiye kararlarına ait çalışmalar  ise tüm hızıyla devam ediyor. yapılan değerlendirmede bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Temel Eğitimde Fırsat Eşitliği', 'Mesleki Eğitimin İyileştirilmesi' ve 'Öğretmenlerin Mesleki Gelişimi' konularının işlendiği Şura'da, büyük bir çoğunluğu oy birliği ile kabul edilen 128 tavsiye kararı alındığını hatırlattı.Bakanlıktan  yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 Aralık 2021'de toplanan 20'nci Milli Eğitim Şurası'nın akabinde geçen bir senede alınan kararlardan 81'i uygulamaya geçirildi.

Öğrenciler bu habere bayılacak! Milli eğitim şurasında kabul edildi

 Öğrencilerin parasız öğle yemeği yemesi ve okul terklerinin azaltılması gibi önerilerin de yer aldığı tavsiye kararlarına ilişkin çalışmalar ise tüm hızıyla devam ediyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön