02 / 05 / 2024

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Çetinkaya tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

Çetinkaya 5k İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinkaya 5k İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Çetinkaya, Emrah Çetinkaya ve Murat Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ender Ertan: İnşaat yatırımları aceleye getirilmemeli!

İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, ilçede yapımı devam eden yatırım ve projelerle ilgili konuştu. Ertan, ''İnşaat yatırımları seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli'' ifadelerini kullandı.

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Şengül tarafından kuruldu. 

Enflasyonla Topyekün Mücadele kampanyasına Ender İnşaat'tan destek!

Ender İnşaat, hükümetin başlattığı “Enflasyonla Topyekün Mücadele”  kampanyasına “İnciyaka Ankara” projesiyle destek verdiğini açıkladı. 

Fatih Çetinkaya: İnşaat sektöründe belirsizlik arttı!

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, inşaat demirinin fiyatının artmasıyla ilgili konuştu. Çetinkaya sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Çetinkaya tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

Ender Özatay: İnşaat maaliyeti azaltılabilir!

Doka, inşaat yatırımcılarının azalan kar marjları için bir çözüm geliştirdiğini duyurdu. Çözümü Doka Kalıp İskele Genel Müdürü Ender Özatay açıkladı.

Ender İnşaat Protokol Ankara'da ofisler kiraya çıktı!

Ender İnşaat'ın Çukurambar'da hayata geçirdiği 'Protokol Ankara'da ofis ve mağazalarda kiralama başladı. Şehrin prestij simgesi olarak konumlanan projenin ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı buluyor.

Ender Vardar: Aydın'a hizmet etmek istiyorum!

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Belediye İlişkileri ve Fonlar Daire Başkanı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında teknik uzman olan İnşaat Mühendisi Ender Vardar MHP Aydın Milletvekili aday adaylığını açıklarken, 28 yıllık siyasi tecrübemle Aydın’a hizmet

Hayrettin Çetinkaya İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Hayrettin Çetinkaya İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Hayrettin Çetinkaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu.

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Çetinkaya tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, Batı Mahallesi, Hatboyu Caddesi, Pendik İş Merkezi'nde kuruldu. 


Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a - Her  türlü ham  ve  mamül kereste kapı  ve pencere  parke mutfak  dolabı  banyo dolabı ve inşaat  için gerekli ahşap  malların  alımı satımı  ithalatı  ve ihracatını  yapmak. b - Her  türlü inşaat  malzemeleri, tuğla, kiremit, kum,çimento, mıcır, inşaat demiri,  fayans,karo,  kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva,badana, tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ve benzeri her türlü inşaat malzemeleri alım ve satımı, ithalatı, ihracatını...