01 / 07 / 2024

Ender Prefabrik

Ender Prefabrik

Ender Prefabrik Konstrüksiyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu

Prefabrik evlere ilgi arttı!

Depreme dayanıklılığı ve maliyet düşüklüğü nedeniyle tercih edilen prefabrik evlere ilgi arttı. Eskişehir'de prefabrik ev satışı yapan firmanın sahibi Ender Aktı, konuyla ilgili detayları paylaştı.

Prefabrik ev için kredi çekilir mi?

Prefabrik evler ses - ısı izolasyonu, yangın ve depreme dayanıklılığı bakımından uluslararası standart ölçülere göre hazırlanan "hazır" yapılardır. Peki, prefabrik ev için kredi çekilir mi?

Enerjisini kendi üreten Mars prefabrik geliyor!

HAFİF çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren firma Prefabrik Yapı AŞ, sıfır karbon salınımlı ' Mars Konteynerini ' piyasaya çıkardı. Mars Konteynerler, 0 karbon salınımı gerçekleştiriyor

Gedik Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gedik Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aydın Gedik tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Nisan'da Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

Kar Teknik Prefabrik, kapasite kullanımını artıracak!

İnşaat, betonarme ve prefabrik alanlarına yönelik hizmet veren Kar Teknik Prefabrik, yeni dönemde kapasite kullanım oranım artırmaya odaklandı. Firma, bugün itibarıyla yüzde 70 olan kapasite kullanım oranına sahip...

Prefabrik Yapı mars konteynerları ile yeni bir çağ başlatıyor!

Prefabrik Yapı A. Ş., sıfır karbon salınımlı Mars Konteyner ile yapı kültüründe yeni bir çağ başlatıyor.Estetik, güvenli, ekonomik ve taşınabilir Sıfır Karbon Salınımlı Mars Konteynerleri gelecek nesillere yaşanılabilir alanlar sunuyor.

Prefabrik Yapı 37. Yapı Fuarı’nda!

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş., 6 - 10 Mayıs 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’ nde yapılacak 37.Yapı Fuarı’na katılacak.

Vefa Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 70’e ulaştı!

Prefabrike ve çelik yapı sektöründe 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren ve her yıl istikrarlı büyümesini sürdüren Vefa, 2014 yılında da iddialı. Vefa Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 70’e ulaştı.

Tepe Prefabrik yeni tesislerinde üretime başladı!

Tepe Prefabrik'in yeni tesisleri ofisler, üretim alanları ve depolar dahil olmak üzere toplam 12.000 m2 kapalı ve 10.500 m2 açık alandan oluşuyor. Yeni tesislerin inşaatı tasarım süreci dahil 8 ayda tamamlandı.

Tepe Prefabrik yenilendi!

Bilkent Holding şirketlerinden Tepe Prefabrik, Ankara Sanayi Odası (ASO) 2 ve 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan ve kendi mülkiyeti olan yeni tesislerinde sade bir açılış töreni sonrasında üretim faaliyetlerine başladı.

Prefabrik Yapı, Katlanır Sistem ve Kayar Sistem Konteynerleri geliştirdi!

Ar-Ge ve Ür-Ge yatırımları ile adından söz ettiren Prefabrik Yapı A.Ş. geliştirdiği Katlanır Sistem ve Kayar Sistem Konteynerler ile birkaç dakika içinde profesyonel desteğe ihtiyaç duyulmadan kurulabilen yaşam alanları yaratıyor...

Trabzon'da prefabrik seyyar cami üretildi!

Trabzon'da vatandaşın yoğun talebi üzerine Yalıncak beldesindeki bir iş yerinde seyyar cami üretilerek satışa sunuldu. Firma çalışanı Taner Köroğlu, özellikle yaylacılar ve şantiyecilerden prefabrik mescit yapılması yönünde talep aldıklarını söyledi...

Antalya Prefabrik Yapı Elemanları Üretim Tesisi 14 Mart'ta açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, kanalizasyon yapımında kullanılan boruları ve prefabrik yapıları, ASAT'ın alt kuruluşu olan ALDAŞ şirketi aracılığıyla üretmeye başladıklarını açıkladı.

Ender Prefabrik Haberi

Ender Prefabrik

Ender Prefabrik Konstrüksiyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. Ender Prefabrik Konstrüksiyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait bina ve prefabrik konstrüksiyon inşaat taahhüt vemontaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ender Prefabrik Konstrüksiyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Topselvi, Ankara Caddesi,...