05 / 07 / 2024

ender sraç Pina Yarımadası inşaar

ender sraç Pina Yarımadası inşaar

Muğla’nın Milas ilçesi sınırlarında bulunan ancak ismi Bodrum ile anılan Pina Yarımadası’ndaki inşaatlara bir tepkide ünlü doktor Ender Saraç’tan geldi.

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar'dan İzmir Büyükşehir'e çağrı: Arsa bulmakta zorluk çekiyoruz!

EBSO Haziran ayı olağan meclis oturumunda konuşan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar İzmir Büyükşehir'e çağrı yaparak, arsa bulmakta zorluk çektiklerini söyledi.

Üsra Turizm Seyahat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Üsra Turizm Seyahat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ufuk Şenol tarafından kuruldu.

Yüsra Hafriyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüsra Hafriyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Tatar tarafından kuruldu.

Sra Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Sra Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Fatih'te Ruken Zengin ve Serdar Bulut ortaklığında kuruldu.

Lujo Hotel'den Pina Adası açıklaması!

Serkoç Otelcilik’e ait Lujo Hotel Bodrum, atıl halde olan ve kaderine terk edilmiş Pina Yarımadasını 20 yıllığına kiraladı...

Anex Tour, Güvercinlik'teki Pina Adası'nı mı aldı?

Geçen yıl iflas eden Thomas Cooku'un Rusya ayağını satın alan Anex Tour, Lujo Hotel'in hemen yanındaki Pina Adası'nı satın almış...

Ender Alkoçlar: İtibar kaybı için dava açacağız!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türel dönemindeki Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi’ni iptal etti. İptal kararının ardından Ender Alkoçlar'dan açıklama geldi...

Ender Alkoçlar'a kiralanan Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi!

Antalya Konyaaltı Sahili'ni 28 yıllık süreyle kiralayan Ender Alkoçlar'ın şirketi belediyeyi 15 milyon liranın üzerinde zarara uğrattı. Bu sebeple sözleşme iptal edildi...

Ender Ertan: İnşaat yatırımları aceleye getirilmemeli!

İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, ilçede yapımı devam eden yatırım ve projelerle ilgili konuştu. Ertan, ''İnşaat yatırımları seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli'' ifadelerini kullandı.

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Şengül tarafından kuruldu. 

Enflasyonla Topyekün Mücadele kampanyasına Ender İnşaat'tan destek!

Ender İnşaat, hükümetin başlattığı “Enflasyonla Topyekün Mücadele”  kampanyasına “İnciyaka Ankara” projesiyle destek verdiğini açıkladı. 

Bodrum Pina Yarımadası'ndaki otellere ilişkin 10 soru mecliste!

Bodrum Pina Yarımadası'nda bulunan oteller meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul'da sağlıklı yaşamı anlattı!

Sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul projesinin “İyi Yaşam Kulübü” etkinliğine katıldı. Saraç, Büyükyalı İstanbul'un sahip olduğu özellikleriyle, sakinlerine önemli bir ayrıcalık sunduğunu söyledi.

ender sraç Pina Yarımadası inşaar Haberi

ender sraç Pina Yarımadası inşaar

Muğla’nın Milas ilçesi sınırlarında bulunan ancak ismi Bodrum ile anılan Pina Yarımadası’ndaki inşaatlara bir tepkide ünlü doktor Ender Saraç’tan geldi.

2007 Yılında farklı noktalarda çıkan yangınlarla koruma altındaki Halep çamlarının da bulunduğu yaklaşık 240 hektarlık kül olan alanın içinde inşaatlar devam ederken, doğal ve sağlıklı yaşam üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan doktor Ender Saraç sosyal medya üzerinden Pina Yarımadası’nda devam eden inşaatlarla ilgili “aaaa ne tesadüf! !!!! Bodrum Guvercinlikdeki bu ormanlık arazi önce nasilsa yanıyor sonrada ormanlık arazi olmakdan cikiyor inşaat izni alınıp otel yapılıyor. Olan torunlarimizdan borç aldığımız canım doğa, ağaçlara oluyor yerine bu beton yığını geliyor” yazısını paylaşarak tepki gösterdi. Devam eden otel inşaatlarının fotoğrafını da koyan Saraç’ın bu paylaşımını binlerce kişi beğenip paylaşırken, yüzlerce kişide yaşanan doğa katliamı...