04 / 05 / 2024

Ender Vardar biyografi

Ender Vardar biyografi

Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Ender Vardar Aydın'dan MHP Milletvekili Aday Adayı olmak için Çevre ve Şehricilik Bakanlığındaki görevinden istifa etti. Peki, Ender Vardar kimdir? İşte Ender Vardar...

Ender Alkoçlar: İtibar kaybı için dava açacağız!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türel dönemindeki Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi’ni iptal etti. İptal kararının ardından Ender Alkoçlar'dan açıklama geldi...

Ender Alkoçlar'a kiralanan Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi!

Antalya Konyaaltı Sahili'ni 28 yıllık süreyle kiralayan Ender Alkoçlar'ın şirketi belediyeyi 15 milyon liranın üzerinde zarara uğrattı. Bu sebeple sözleşme iptal edildi...

Ender Ertan: İnşaat yatırımları aceleye getirilmemeli!

İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, ilçede yapımı devam eden yatırım ve projelerle ilgili konuştu. Ertan, ''İnşaat yatırımları seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli'' ifadelerini kullandı.

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Şengül tarafından kuruldu. 

Enflasyonla Topyekün Mücadele kampanyasına Ender İnşaat'tan destek!

Ender İnşaat, hükümetin başlattığı “Enflasyonla Topyekün Mücadele”  kampanyasına “İnciyaka Ankara” projesiyle destek verdiğini açıkladı. 

Vardar Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vardar Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Osman Uğur Vardar tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul'da sağlıklı yaşamı anlattı!

Sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul projesinin “İyi Yaşam Kulübü” etkinliğine katıldı. Saraç, Büyükyalı İstanbul'un sahip olduğu özellikleriyle, sakinlerine önemli bir ayrıcalık sunduğunu söyledi.

Büyükyalı İstanbul'da, Ender Saraç sohbeti 12 Şubat'ta!

“İnsan” ve “iyi yaşam” kavramlarını odağına alan Büyükyalı İstanbul, sağlıklı yaşam konusunda uzmanlaşmış ünlü Dr. Ender Saraç’ı, 12 Şubat Pazar günü satış ofisinde ağırlayacak.

Fatih Vardar: Beton kullanımında bilinç oluşmalı!

Merinos Kültür Merkezi'nde düzenlenen kurultaya katılan Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda yeterince bilinçli olmadığına dikkat çekti.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Yapı Merkezi'nin acı günü! İrem Vardar vefat etti!

Prof. Dr. Mahir Vardar'ın eşi İrem Vardar hayatını kaybetti. İrem Vardar'ın cenazesi bugün Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Karacaahmet Aile Kabristanı'na defnedilecek.

Ender Vardar biyografi Haberi

Ender Vardar biyografi

Ender Vardar kimdir?

Ender Vardar,  ilkokul, ortaokul ve liseyi Nazilli' de bitirdi. Daha sonra Adana İ.T.İ.A Mühendislik Bilimleri Fakültesi inşaat mühendisliği bölümünden 1981 yılında mezun oldu. 


1981-1990 yılları arasında Nazilli'de şirket kurarak inşaat ve turizm işleri ile iştigal etti. 


Nazilli Yenimahalle Spor Kulübü kurucu yönetim kurulu üyeliği, Nazilli Pamukspor kulübü 2. Başkanlığı ve Yeni Nazilli Spor yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

1990-1992 yıllan araşma Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Bakan danışmanlığı görevlerinde bulundu. 


1992-1997 yılları arasında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nde İnşaat Mühendisi olarak çalıştı. 


1997 yılında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü'nde, Belediye İlişkileri ve Fonlar Daire Başkanı olarak atandı. Daha sonra Genel MüdürL lük'te İmar Uygulama Daire Başkanı olarak toplam 13 yıl görev yaptı. Şu an aynı...