04 / 05 / 2024

endüstriyel kalıp

endüstriyel kalıp

Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay, inşaat sektöründe küçük ya da büyük tüm projeler için 'endüstriyel kalıp' çözümü sunduklarını, şirketlerin maliyetlerini kısmalarına yardımcı olduklarını söyledi.

Endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecini tamamlayan Ultra Sanayi Platformu (USP), endüstriyel gayrimenkul satışlarına yenir soluk kazandırmayı planlıyor. Peki endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

Saes Yapı Mühendislik İnşaat Endüstriyel Çelik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saes Yapı Mühendislik İnşaat Endüstriyel Çelik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Eriş tarafından kuruldu.

Mopal İnşaat Endüstriyel Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mopal İnşaat Endüstriyel Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Recep Karakaya tarafından kuruldu. 

Emr Endüstriyel Mutfak Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emr Endüstriyel Mutfak Dekorasyon İnşaat Mobilya Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Karaağaç tarafından kuruldu. 

Çekmen Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çekmen Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ferhat Çekmen tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İlde Peyzaj Endüstriyel Makine İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlde Peyzaj Endüstriyel Makine İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün İlhan Demirel tarafından kuruldu.

Kasrevi Grup Endüstriyel Ürünler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kasrevi Grup Endüstriyel Ürünler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Halit Oral tarafında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Avant İnşaat Lojistik Madencilik Sanayi ve Endüstriyel Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avant İnşaat Lojistik Madencilik Sanayi ve Endüstriyel Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serdar Gümüş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hikra Turizm ve Endüstriyel Hizmetler Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hikra Turizm ve Endüstriyel Hizmetler Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Yavuz Selim Güncüoğlu ve Seyhan Ayşen Göcüoğlu ortaklığında 25 Ekim'de kuruldu. 

Bozkuş Gayrimenkul İnşaat Mobilya Endüstriyel Ürünler Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkuş Gayrimenkul İnşaat Mobilya Endüstriyel Ürünler Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mehmet Şetif Bozkuş ve Ercan Bozkuş ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Teksan Endüstriyel Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksan Endüstriyel Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 27 Eylül 2017'de 25 bin TL sermaye ile Özkan Arslan tarafından kuruldu.

endüstriyel kalıp Haberi

endüstriyel kalıp

Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay, inşaat sektöründe küçük ya da büyük tüm projeler için 'endüstriyel kalıp' çözümü sunduklarını, böylece şirketlerin maliyetlerini kısmalarına yardımcı olduklarını söyledi. Ender Özatay, inşaat malzemeleri birim fiyatlarında ve arsa fiyatlarında artış ile işçilik fiyatlarının yükselmesi ile kalifiye işçi bulma konusunda yaşanan sıkıntıların firmaların maliyetlerini artırdığını hatırlattı.


Bunun yanında iş kazalarının da maddi ve manevi kayıplara neden olduğunu dile getiren Özatay, şu ifadeleri kullandı: "Biz inşaat firmalarına işin daha hızlı ilerlemesi, işçilik maliyetlerinin düşmesi ve iş kazalarının engellenmesi yönünde bir reçete sunuyoruz. Bu da endüstriyel kalıp. Yatırımcı firmalara, 'daha temel atılmadan projenizi otomatik tırmanır kalıp sistemiyle dizayn ederek, yatırım aşamasında maliyetlerinizi azaltabilirsiniz' diyoruz. Çünkü özellikle otomatik tırmanır kalıp sistemleri ile çok katlı yapılarda kat çıkma hızı...