08 / 07 / 2024

endüstriyel kontrol yönetimi

endüstriyel kontrol yönetimi

İnternet bağlantılı bilgisayar ve mobil cihazlara sızma girişimleri yapan siber korsanları şimdide akıllı binalara sızmayı planlıyor...

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Aydın tarafından kuruldu.

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Kuyumcu tarafından kuruldu.

Fotonsistem Endüstriyel Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fotonsistem Endüstriyel Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Abdullah Muhamm Yücel tarafından kuruldu.

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadin Demir tarafından kuruldu.

Veka Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veka Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Arzu Kazındır tarafından kuruldu.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

Thd Mimarlık Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thd Mimarlık Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Gökgöz ve Onur Kalender ortaklığında kuruldu.

Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kızıltaş tarafından kuruldu.

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Furkan Doğanay tarafından kuruldu.

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli Nuri Yiğit tarafından kuruldu.

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Abbasi, Karım Jazaeri Shooshtarş ve Mohammadtaghş Noorian tarafından kuruldu.

Yeni Messan İnşaat Metal Endüstriyel Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Messan İnşaat Metal Endüstriyel Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Kaya tarafından kuruldu.

endüstriyel kontrol yönetimi Haberi

endüstriyel kontrol yönetimi

FBI tarafından yapılan açıklamaya göre, ciddi bir güvenlik açığı bulan ve bir akıllı bina yazılımına sızmayı başaran siber korsanlar, Endüstriyel Kontrol Yönetimi'ne Shodan gibi ağlantı listeleme/arama programlarıyla ulaşılabildiği bildirildi. Korsanlar,  binanın iç ısı ve havalandırma sistemini...