08 / 05 / 2024

Ener Yapı 2015 projeleri

Ener Yapı 2015 projeleri

Ünlü İşadamı Sefa Sirmen tarafından tasarlanan ve Ener Yapı tarafından hayata geçirilen, Titanic Otel ve Time Tower Residence projesinde inşaat hızla ilerliyor.

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şirketin merkez nakli Maltepe’de gerçekleşti.

Sani Şener: Kira ertelemesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Her sözleşmenin kendi içeriğine göre, süre uzatımı, kira ertelemesi veya başka türlü metotlarla bu kayıplarımızın karşılanması için gerekli çalışmaları da yapıyoruz" dedi...

Sani Şener: Türkiye'de herkes, her işi yapıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Maalesef Türkiye'de herkes, her işi yapıyor. Biz onlardan değiliz. Sadece havalimanı işi yapıyoruz. Sadece bunu yaptığımız için işimize çok odaklanabiliyoruz." dedi.

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

TAV, Küba Havana Havalimanı’nın işletmesi için son aşamada!

TAV CEO’su Sani Şener, yapımı devam eden 3. havalimanına rağmen Atatürk Havalimanı’na yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Küba’da ise Havana Havalimanı’nın işletmesi için son noktaya geldik." dedi.

Yeşil Yapı kar payı dağıtmayacak!

Yeşil Yapı 2015 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararını Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada kar dağıtımı yapılmayacağı belirtildi.

2015 yılında 164 bin 327 ihale yapıldı!

Türkiye kamu yönetiminde önemli reformlara imza atarken, çok sayıda firma teknik şartları tamamlayamadığı için binlerce ihalenin iptal edildiği ortaya çıktı. 2015 yılında 164 bin 327 ihale yapılırken, 17 bin 577’si, ihale tarihinden sonra iptal edildi.

2015'te alınan yapı ruhsatları yüzde 16,4 geriledi!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun şubat ayı sonuçları açıklandı. Rapora göre, konut ve konut dışı bina yapı ruhsatlarında 2015 yılında alınan toplam yapı ruhsatlarında geçen yıla göre azalma yaşandığı görüldü.

Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu açıklandı!

YEM tarafından hazırlanan "Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu"na göre dünya genelinde inşaat harcamaları 2015 yılında nominal olarak değer bazında yüzde 4 büyüdü ve 9,72 trilyon dolara ulaştı.

Yapı izin istatistikleri Ocak-Aralık 2015!

Ocak - Aralık 2015 dönemine ait yapı izin istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Buna göre, yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü yüzde 16,4 azaldı..

Yapı Kredi Koray GYO 2015 yılı faaliyet raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ilişkin faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte faaliyet raporu...

Van’da 2015'te yol çalışmalarına 172 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Van’ın büyükşehir statüsü almasının ardından 2015 yılında sorumlu olduğu 6 bin kilometre ağında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiği bildirildi.

Kağıthane'de 2015'te 949 yapı ruhsatı verildi!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birim ziyaretlerine İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile devam etti. 2015 Yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri de masaya yatırıldı.

Ener Yapı 2015 projeleri Haberi

Ener Yapı 2015 projeleri

NİSAN 2016'da tamamlanması beklenen Titanic Otel ve Time Tower Residence projesinde inşaat hızla ilerliyor. Her geçen gün gelişen ve büyüyen Kartepe'de Titanik Otel ve Time Tower Residence heyecanı bir arada yaşanıyor. Dünyada bir çok örneği olan yüksek standartta konforu ile yaşamı kolaylaştıran rezidans yaşamı Kocaeli'de ilk kez Kartepe'de yükseliyor. 


İKİ PROJE BİR ARADA 

CASABA projesini Kocaeli'ye kazandıran Ener Yapı, güzel bir projeye daha imza atıyor. Ünlü siyasetçi ve işadamı Sefa Sirmen'in tecrübeli mimari kadrosu ile Köseköy'de yapımına başladığı Titanic Otel ve Time Tower Residence ile Kocaeli'yi farklı bir konseptle tanıştırmaya hazırlanıyor. 


YÜZDE ELLİSİ SATILDI 

2016 yılının Nisan ayında tamamlanması beklenen proje hakkında bilgi veren Mimar Özkul İpek, "Projenin bir an önce tamamlanması için her gün en az 50 kişi aynı anda çalışıyor" dedi....