08 / 05 / 2024

Enerji Bakanlığı Gölbaşına üs kurdu

Enerji Bakanlığı Gölbaşına üs kurdu

Bugün yapılacak genel seçimlerde elektrik kesintisi yaşanmaması için teyakkuza geçen Enerji Bakanlığı, Gölbaşı'na üs kurdu. 21 bölge buradan anlık izlenecek. Merkezi, Bakan Alaboyun yönetecek

Jewel Premium İncek için start verildi! Ankara Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi'ne 1.166 adet konut, 22 adet ticari alandan (dükkân) oluşan Toplu konut projesi'' için start verildi.

Yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! İşte Sembolgold fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala Sembolgold büyük kampanyasını açıkladı. Sembolgold'tan yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! Peki Sembolgold'ta altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Ankara Gölbaşı'nda imarlı arsa fırsatı! Satış fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı  ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

Gölbaşı'nda 97 bin 750 TL'ye imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde büyük sıkıntı yaşayan Belediyeden taşınmaz kiralayan esnafa müjde verdi.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Ankara Gölbaşı Velihimmetli Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Velihimmetli Mahallesi’nde imarı bitirilen alanların tapularını sahiplerine teslim etti.

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Enerji Bakanlığı Gölbaşına üs kurdu Haberi

Enerji Bakanlığı Gölbaşına üs kurdu

Seçimde elektrik kesintilerinin yaşanmaması için tedbir alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ankara Gölbaşı'nda koordinasyon merkezi kurdu. Merkezi Enerji Bakanı Ali Rıza Alaboyun'un başkanlığındaki heyet yönetecek. Gölbaşı'ndaki merkez, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Milli Yük Tevzi İşletme Müdürlüğü'nde 21 elektrik dağıtım şirketiyle sesli ve görüntülü bağlantılar kurup, koordinasyon sağlayacak. 


ANLIK TAKİP YAPILACAK 

Bakan Ali Rıza Alaboyun, oyunu kullandıktan sonra Gölbaşı'nda bulunan merkeze gelerek, tüm Türkiye'deki elektrik durumunu anlık izleyecek. 21 elektrik dağıtım şirketiyle anlık bağlantılar kurulacak. Alaboyun da saat 13.00'te ve sandıklar kapandıktan sonra 18.00'de basın toplantılarıyla genel durumu canlı yayınla açıklayacak. Enerji Bakanlığı, aldığı önlemlerle elektrik kesintisi yaşanmaması ve 31 Mart'ta olduğu gibi Türkiye'nin karanlıkta kalmamasını sağlayacak. 2014 Yerel Seçimleri'nde bazı trafolara kedi girmesi ve küçük çaplı elektrik kesintileri yaşanmasının...