05 / 05 / 2024

enerji ektörü 2015

enerji ektörü 2015

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ( KKTC ) barış görüşmelerinde başmüzakerecisi olan Ergun Olgun, Türk ve Rum tarafların, adanın birleştirilmesine kadar Akdeniz'de doğalgaz arama faaliyetlerini durdurmasını istedi.

Enerji yatırımları 2023 yılında yüzde 453 artışla gaza geldi!

Bu yıl teşvik belgesi alınan yatırımlar toplamda geçen yıla göre yüzde 58,4 artarken, enerji yatırımlarındaki yükseliş yüzde 453,7’ye ulaştı. 605,2 milyar liralık yatırımın 114 milyar lira ile yaklaşık beşte biri enerji sektöründe gerçekleşecek.

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Dönmez, Hüseyin Yarar ve Özcan Belen ortaklığında kuruldu.

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Osman Ataman, Muharrem Faik Öztunç ve Murat Başaran ortaklığında kuruldu.

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yenilik! Enerji sektörünü de dahil etti

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yepyeni bir yenilik geldi. İŞ Bankası Grubu faaliyet alanına enerji sektörünü de dahil etti. İşte detaylar…

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'da Murat Doğan, Cansel Nuray Aksoy ve Mehmet Reha ortaklığında kuruldu.

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi BM Gold Kuyumculuk İnşaat Yatırım Anonim Şirketi tarafından Maltepe'de kuruldu.

Vera Petrol Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vera Petrol Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da Yusuf Uçar ve Akif İshakoğlu ortaklığında kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Dyem Danışmanlık Enerji Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Dyem Danışmanlık Enerji Yatırım Limited  Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Dilara Solmaz, Murat Solmaz tarafından kuruldu.

Zk Gayrimenkul Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zk Gayrimenkul Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kutanoğlu tarafından kuruldu.

enerji ektörü 2015 Haberi

enerji ektörü 2015

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) barış görüşmelerinde başmüzakerecisi olan Ergun Olgun, Türk ve Rum tarafların, adanın birleştirilmesine kadar Akdeniz'de doğalgaz arama faaliyetlerini durdurmasını istedi. 


GÖRÜŞMELER DURDU 


Olgun, "Ekonomik olarak mantıklı olmayan bir konuyu neden Kıbrıs çözümünün önüne geçirelim. Enerji fiyatlarındaki düşüş de arama çalışmalarını desteklemiyor. İki tarafın denizdeki faaliyetten kaçınıp, hidrokarbon konusunun çözümü konusunda anlaşmasını umuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.  Kıbrıs açıklarında 2011'de doğalgaz bulunmasından sonra Rum Yönetimi adanın güneyindeki arama alanlarında bazı enerji şirketlerine lisans vermişti. Türkiye'nin de bölgeye arama gemisi göndermesini "kışkırtma" olarak gören Rumlar, görüşmeleri...