09 / 05 / 2024

Enerji Emlak esenyurt

Enerji Emlak esenyurt

“Çiftlik Bank” mağdurlarının yankıları devam ederken bir yeni “dolandırıcılık” iddiası da Esenyurt’tan geldi. Enerji Emlak vatandaşı 100 milyon TL dolandırdı.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu? 

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri...

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli Esenyurt İlçesi Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Katılım Esenyurt şubesi açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, Esenyurt şubesini hizmete açtı.

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sorkuncuk, Mustafa Sorkuncuk, Serkan Sorkuncuk ve Servet Sorkuncuk ortaklığında kuruldu.

Azar Yapı İnşaat Emlak Turizm Petrol Enerji Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azar Yapı İnşaat Emlak Turizm Petrol Enerji Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alp tarafından  kuruldu. 

Enerji Emlak esenyurt Haberi

Enerji Emlak esenyurt

“Enerji Emlak” adı altında vatandaşların milyonlarca lirasını alarak yüksek kar imkanı sunan şebeke üyeleri göz altına alındı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Enerji Emlak adı altında kurulan şirkette ise emekli polis ve askerlerin silahlı olarak korumalık yaptığı bilgisine de ulaşıldı.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2015 yılından bu yana toptan enerji içeceği alarak vatandaşlara kar vadeden “Enerji Emlak” adından bir kurumun vatandaşları kandırdığı ihbarı üzerine harekete geçti. 

Şebeke olduğu ileri sürülen grup milyonlarca lirasını aldığı 100’ün üstünde vatandaşa toptan enerji içeceği alınacağı ve bunları satışı sonrası elde edilecek kar oranından yüzde verileceğini açıkladı.

İlk başlarda ödeme yapılan sistem içinden vatandaşlar yaklaşık 9 aydır ödemelerini alamayınca konuyla ilgili Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine başvurdular. Harekete geçen dedektifler, “Enerji Emlak”...