28 / 07 / 2024

Enerji Hanım ne demek

Enerji Hanım ne demek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Enerji Verimliliği Derneği'nin ortak çalışması olan "Enerji Hanım projesi" nedir? Enerji Hanım proje çalışmaları nelerdir?

Sarı Metal, enerji, tarım emtiaları düşüşe geçti! İşte 11 Ekim 2022 emtia piyasalarında son durum!

Emtia borsalarına yatırım yapan vatandaşların yakından takip ettiği kıymetli metal, enerji, tarım ve sanayi emtialarında yeni güne kayıp vererek başladı. 

Enerji kimlik belgesi ne zaman istenecek?

Enerji kimlik belgesi binalara verilen bir belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, enerji kimlik belgesi ne zaman istenecek? Enerji kimlik belgesi hangi binalara alınacak?

Latife Hanım Köşkü Anı Evi müze oldu!

Karşıyaka Belediyesi tarafından restore ettirilerek 2008 yılında ziyarete açılan Latife Hanım Köşkü Anı Evi, 'Özel Müze' olarak tescillendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca onaylanan müze statüsünün, hem tarihi yapının hem de Karşıyaka'nın tanıtımına katkılar sağlayacağı belirtildi.

Safranbolu Sadiye Hanım Camii'nin temeli atıldı!

Sadiye Hanım Camii ve Abdurrahman Efendi Kur’an Kursunun temeli Safranbolu Belediye Başkan Vekili Halil Aydın'ın da katılımıyla atıldı...

Safranbolu Şadiye Hanım Camii 1 yılda tamamlanacak!

Cemal Caymaz Mahallesi'nde yapımı devam eden Şadiye Hanım Camii ve Abdurrahman Efendi Kuran Kursu'nun 1 yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Afyon'daki eski Zübeyde Hanım Doğum Hastanesi eğitim tesisi olacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, eski Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin bulunduğu alanda imar plan tadilatına gitti.

Ortadoğu Enerji Petrol Mühendislik İnşaat Savunma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ortadoğu Enerji Petrol Mühendislik İnşaat Savunma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Muhittin Yöntem Şube Müdürlüğü'nde 10 milyon 250 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Maltepe'de açıldı.

Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Menemen'in Sesi İzmir Gazetesi'nin köşe yazarı Bayram Görer bugün köşesinde Menemen'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yer verdi. Peki Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya çıkarıyor. İhalesi 22 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek tesilerin aylık bedeli 70 bin TL olarak belirlendi.

Türkerler Holding'ten enerji sektörüne 2.9 milyar dolar yatırım!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, '' Enerji sektörüne bugüne kadar 750 milyon dolar yatırdık. 3 yılda 2.9 milyar dolarlık yatırımı tamamlayacağız.''dedi.

Konut devlet yardımı ne kadar?

Konut devlet yardımı, 26 Ağustos tarihi itibariyle başlıyor. Bu tarihten itibaren hesap açarak para biriktiren kimseler, 3 sene sonra devlet yardımını alabiliyor. Peki, konut devlet yardımı ne kadar?

BDDK'dan enerji sektörüne yeni sözleşme!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu enerji sektörüne yönelik kredilere ilişkin yıl sonuna kadar uygulanacak hükümleri belirledi.Söz konusu maddeye göre, bankalarca enerji sektörü için kullandırılan ve ikinci grupta sınıflandırılan kredi ile diğer alacaklar, iki defayla sınırlı olmak üzere yeni

Ankara Yenimahalle Zübeyde Hanım Nikah Salonu onarılıyor!

Yenimahalle Belediyesi tarafından Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi içerisinde hizmet veren Zübeyde Hanım Nikah Salonu yenileniyor.

Enerji Hanım ne demek Haberi

Enerji Hanım ne demek

Enerji Hanım projesi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Enerji Verimliliği Derneği'nin ortak çalışması olan "Enerji Hanım projesi" evlerde enerji tasarrufu sağlamayı amaçlıyor.


Bu amaç doğrultusunda ev hanımlarına bilgilendirme amaçlı olarak seminerler veriliyor. Enerji Hanım projesinin detayları internet sayfasında şu şekilde açıklanıyor:


Enerji ve su kaynaklarının tüketiminde rol oynayan en önemli tüketici gruplarından biri ailedir. Isınma , aydınlatma, temizlik, kişisel bakım gibi faaliyetlerin yürütülmesinde aileler büyük ölçüde enerji tüketmektedirler. Ailede günlük faaliyetlerin sürdürülmesinde ve tüketiminde karar verici kişi olarak ise kadınların önemli bir rolü bulunmaktadır. 

Bu nedenden dolayıdır ki, enerji verimliliği konusunda bilinçlendirilmesi gereken en önemli hedef kitlemiz kadınlarımızdır.

“Enerji Hanım” Projesinde enerji verimliliği çalışmalarına vurgu yapılarak, başta evlerde olmak üzere ülke genelinde kadınlarımızın enerjiyi verimli kullanmayı öğrenmesi ve...