26 / 07 / 2024

Enerji piyasası haziran ayı lisans

Enerji piyasası haziran ayı lisans

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan konuya ilişkin listeye göre, elektrik piyasasında üçü Karanlıkdere, Çayaltı ve Aladereçam HES’lere ait olmak üzere toplam altı üretim lisansı verildi.

Herkes bu haberi bekliyordu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan ikmal açıklaması!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ikmal tankerleriyle ilgili yaşanan sorunlarla ilgili açıklama yaptı.

Zekeriya Gökşenli Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı’na yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ikinci başkanlığına yeniden atama yaptı. İşte EPDK'da yapılan görevlendirmeler ve atanan isimler...

EPDK'dan elektrik faturalarını yakacak zam tarifesi! Haziran'dan itibaren geçerli olacak

Elektrikte tüm abone gruplarının 1 Haziran'dan itibaren geçerli olan tarifeleri belirlendi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) faaliyet bazlı, nihai ve yeşil tarife tabloları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

İstanbul konut piyasası Haziran 2021'de ne oldu? 

MinLlab tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan İstanbul Konut Piyasası Değerlendirme Raporu Haziran ayı raporu yayınlandı.

ABD konut piyasası Haziran'da geriledi!

ABD'de konut piyasası endeksi haziranda 64'e gerileyerek son 8 ayın en düşük seviyesine indi.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Haziran 2017 Raporu!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2017 Haziran ayı raporunu ekledi. İşte REIDIN, Türkiye konut piyasası Haziran ayı genel bakış raporu...

Vestas'tan, Türkiye’deki yenilenebilir enerji piyasasına yeşil ışık!

Yıllık 10 milyar dolarlık geliriyle dünya çapındaki en büyük rüzgar enerjisi şirketi Vestas, Türkiye’deki yenilenebilir enerji piyasasına yeşil ışık yaktı.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Haziran Raporu yayınlandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2016 Haziran ayı raporunu ekledi. İşte REIDIN, Türkiye konut piyasası Haziran ayı genel bakış raporu...

EPDK’den fatura okuma kılavuzu açıklaması!

Elektrik faturalarındaki değişiklik nedeniyle tüketicilerin yaşadığı kafa karışıklığını gidermek üzere, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) “fatura okuma”yı kolaylaştıracak, “kılavuz” niteliğinde bir açıklama geldi.

EPDK'dan elektrik zam açıklaması!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK) yapılan yazılı açıklamada, enerji bedellerindeki artışlarla değerlendirildiğinde nihai fiyat artışının ortalama yüzde 6,8 olduğu kaydedildi.

Elektrik faturalarına herhangi bir zam yok!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektriğe yönelik herhangi bir gizli zammın söz konusu olmadığını açıkladı.

Elektrik açma bedeli 2016!

2016 yılında uygulanacak elektrik kapama açma bedelleri Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından açıklandı. Peki, elektrik açma bedeli 2016 ne kadar oldu? İşte yanıtı..

Doğalgaz yaptırım ve cezaları!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tüzel kişilere yapacağı yazılı ihtara rağmen mevzuata aykırı durumlarını devam ettirenlere hangi yaptırım ve cezaları uyguluyor? İşte doğalgaz yaptırım ve cezaları...

Enerji piyasası haziran ayı lisans Haberi

Enerji piyasası haziran ayı lisans


Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), haziran ayında elektrik, doğalgaz, petrol ve LPG piyasalarında 30 lisans verdi.


Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan konuya ilişkin listeye göre, elektrik piyasasında üçü Karanlıkdere, Çayaltı ve Aladereçam HES’lere ait olmak üzere toplam altı üretim lisansı verildi.


Doğalgaz piyasasında, dördü CNG satış, biri dağıtım lisansı olmak üzere toplam beş, petrol piyasasında biri dağıtıcı, biri madeni yağ ve biri ihrakiye teslim lisansı olmak üzere toplam üç lisans, LPG piyasasında ise tamamı depolama lisansında oluşan 16 lisans...