03 / 05 / 2024

enerji piyasası kurulu

enerji piyasası kurulu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ikinci başkanlığına yeniden atama yaptı. İşte EPDK'da yapılan görevlendirmeler ve atanan isimler...

Sermaye Piyasası Kurulu, KPSS 60 puanla 66 personel alıyor! Başvurular başladı, aman kaçırmayın! 

Sermaye Piyasası Kurulu personel alımı ilanını yayımladı. Buna göre, en az KPSS'den 60 puan şartıyla 66 personel alımı yapılacak. Başvurular dün başladı. Peki son başvuru günü ne zaman? İşte merak edilenler...

Herkes bu haberi bekliyordu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan ikmal açıklaması!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ikmal tankerleriyle ilgili yaşanan sorunlarla ilgili açıklama yaptı.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), iki şirketin halka arzına onay verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sanica Isı Sanayi AŞ ve Özsu Balık Üretim AŞ'nin halka arzına onay verdi.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! İşte başvuru şartları ve tarihleri…

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 40 uzman yardımcısı ve 10 bilişim uzman yardımcısı alınacağını duyurdu. Başvurularda KPSS şartı aranacak. Yazılı ve sözlü sınav yapılacak. Yazılı sınava çağırılacak adaylarda KPSS puan sırasına bakılacak.

O ilde doğal gaza zam! En son 2019’da zam gelmişti!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, Erzincan’da hizmet veren Enerya Erzincan Gaz Dağıtım AŞ’nin perakende satış fiyatını düzenledi. İşte detaylar…

Vatandaşları dehşeti düşüren gelişme! Elektrik faturalarına zam yolda!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karar doğrultusunda, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, elektrik piyasasındaki azami fiyat limitini yükseltti. Kararın elektrik faturalarına zam olarak yansıması bekleniyor.

Zekeriya Gökşenli Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı’na yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ikinci başkanlığına yeniden atama yaptı. İşte EPDK'da yapılan görevlendirmeler ve atanan isimler...

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Benzin ve mazot için önemli zirve! Eğer bu gerçek olursa fiyatlar dip yapacak...

Akaryakıta gelen peş peşe zamların ardından Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) harekete geçti. 16 Mart Çarşamba günü EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz başkanlığında bir araya gelecek olan sektör temsilcileri, ucuz akaryakıt için çözüm önerilerini görüşecek.

Sermaye Piyasası Kurulu iki şirketin halka arzını onayladı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ensari Deri Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı.

Avrasya GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Avrasya GYO Yönetim Kurulu'nun 9 Haziran 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine ilişkin tebliği gereğince yönetim kurulu üyeleri seçildi. 

Nurol GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Nurol GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 Sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'nin 9/2 maddesi uyarınca yönetim kurulu komite üyelerini seçiyor.

Edip Gayrimenkul yeni yönetim kurulu üyelerini seçti!

Edip Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince oluşturulması gereken, "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti.

enerji piyasası kurulu Haberi

enerji piyasası kurulu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı’na Zekeriya Gökşenli’yi yeniden atadı. Görev süresi dolan İbrahim Tan ve Muhammed Mustafa İzgeç de tekrar Kurul üyesi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de bugün yayınlanan atama kararlarına göre; Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı’na, daha önce de bu görevi yürüten ve görev süresi dolan Zekeriya Gökşenli yeniden getirildi. Kurul üyesi olan ve görev süresi dolan İbrahim Tan ve Muhammed Mustafa İzgeç de aynı göreve yeniden atandı.

Erdoğan, son olarak haziran ayında Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu üyeliğine Erdoğan Tozan ve Ahmet Çağrı Çiçek’i atamıştı.

 Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ankara'nın bazı ilçelerinde gerçekleştirilecek enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verilmişti.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Genel Müdürlüğüne ait "154 kV...