07 / 05 / 2024

Enerji Tasarrufunda Çevre Dostu Çözümler semineri

Enerji Tasarrufunda Çevre Dostu Çözümler semineri

‘Enerji Tasarrufunda Çevre Dostu Çözümler: Cephelerde Isı Yalıtımı ve Yangın Güvenliği’ semineri 21 Ekim 2015 Çarşamba saat 09.30’da Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda başlayacak.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Kamu binalarının ışıkları sönüyor! Enerji tasarrufunda yeni önlemler!

Avrupa ülkeleri yaşanacak olası enerji krizine karşı hazırlıklarına devam ediyor. Yunanistan’da bu kapsamda Parlamento binasının ışıklandırılmasında kısıtlamaya gitti.

Konak'ta kentsel dönüşümde sürdürülebilir enerji ve çevre ön planda!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, dünyanın en büyük çevreci girişimlerinden olan “Başkanlar Sözleşmesi”ni imzaladı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kentsel dönüşümde sürdürülebilir çözümlere öncelik verdiklerine de vurgu yaptı.

Çevre dostu yapılarla konutlarda enerji verimliliği!

5 Haziran Dünya Çevre Günü’ kapsamında açıklamalar yapan Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: "Çevre dostu enerji verimli binalar gelecekte ülkelerin en önemli gündemi olacak” dedi.

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kuvvetli tarafından açıldı. 

Çevre, imar ve enerji için mahkemeler kurulacak!

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı yayımlandı. Buna göre, ihtisas gerektiren çevre, imar ve enerji gibi alanlarda yeni mahkemeler kurulacak...

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kaptan ve Mert Topcuoğlu ortaklığıyla kuruldu.

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sinan Bilgili tarafından kuruldu.

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu. 

Nivo’nun çevre dostu binaları yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor!

Nivo projeleri çevre dostu projeleriyle yatırımcılarına kazandırıyor. İstanbul'un merkezi konumlarında yükselen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleri yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor.  

Bioen Enerji Ve Çevre Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bioen Enerji Ve Çevre Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif Gamze Ağırgöl tarafından kuruldu. 

İzlem Çevre Enerji Eğitim Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzlem Çevre Enerji Eğitim Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Arslan Şen tarafından kuruldu. 

Enerji Tasarrufunda Çevre Dostu Çözümler semineri Haberi

Enerji Tasarrufunda Çevre Dostu Çözümler semineri


Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Ytong işbirliği ile ‘Enerji Tasarrufunda Çevre Dostu Çözümler: Cephelerde Isı Yalıtımı ve Yangın Güvenliği’ konulu bir seminer düzenleniyor.


Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Ytong işbirliği ile düzenlenecek seminer, 21 Ekim 2015 Çarşamba saat 09.30’da Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda başlayacak. 



Gaziosmanpaşa...