16 / 05 / 2024

Enerjisa Enerjinin yeni binası

Enerjisa Enerjinin yeni binası

Türkiye'nin lider enerji şirketi olan Enerjisa Enerji A.Ş.'nin yeni merkez ofisinin kiralama danışmanlığını Cushman & Wakefield üstlendi.

EnerjiSA faturalarında inanılmaz kampanya! 150 TL hediye! 

EnerjiSA, elektrik faturası ödemeleri için yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, fatura ödeme talimatı verenler 2 hafta içerisinde indirimden faydalanabilecekler. Elektrik faturalarında sunulan bu kampanya, birçok kişinin ilgisini çekti ve konu hakkındaki araştırmalarını hızlandırdı. Kam

Enerjinin yeni adı Mondial X-Treme MAXX 200i 28 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yeşil rengiyle dikkat çeken Mondial X-Treme MAXX 200i fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Mondial X-Treme MAXX 200i fiyatları ne kadar? İşte Mondial X-Treme MAXX 200i 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Enerjisa Enerji A.Ş’nin yeni ofisine Cushman & Wakefield imzası!

Türkiye'nin lider enerji şirketi olan Enerjisa Enerji A.Ş.'nin yeni merkez ofisinin kiralama danışmanlığını Cushman & Wakefield üstlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni havalimanı marka olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul'un yeni havalimanının Türkiye markaları arasında yerini alacağını ve 150 milyon yolcu hedefiyle hizmet vereceğini söyledi. Erdoğan, Türkiye'nin en uzun ikinci tüneli OVİT ile enerjinin İpek Yolu olarak anılan TANAP'ın da stratejik önemde

Enerjisa'nın yeni CEO'su Kıvanç Zaimler oldu!

Enerjisa Üst Yöneticisi (CEO) Yetik Mert'in 29 Şubat itibariyle görevinden ayrılma kararı almasının ardından bu göreve şirket bünyesindeki Satış Şirketleri Genel Müdürü Kıvanç Zaimler'in atanması uygun görüldü.

Enerjisa, yeni HES'lerini 2016'nın ilk çeyreğinde devreye alacak!

Enerji sektöründeki faaliyetlerini üretim, dağıtım, toptan ve perakende ticareti kapsayacak şekilde bütünleşik bir stratejiyle ele alan Enerji SA, yeni dönemde yerli kaynaklara yatırım yapacak..

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Enerjisa Enerjinin yeni binası Haberi

Enerjisa Enerjinin yeni binası

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield, Türkiye’deki önemli projelerine bir yenisini daha ekledi.  İş Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun mülkiyetinde bulunan Nidakule Ataşehir Batı ofis binasının ilk kiralama işlemini yapan Cushman & Wakefield, 6 bin 514 metrekarelik alanı Enerjisa Enerji A.Ş’ye kiraladı. Bu anlaşma ile C&W, 2018'de Ataşehir bölgesindeki en büyük kiralama işlemini gerçekleştirdi.

Türkiye elektrik enerjisi sektörünün lider oyuncusu Enerjisa Enerji A.Ş., elektrik dağıtımı ve satışından oluşan iki ana iş kolunda operasyonel mükemmellik odaklı çalışmalarına devam ederken, 14 ilde 9.2 milyon müşteriye ulaşarak yaklaşık 20 milyonu aşkın kullanıcıya da hizmet sağlıyor. İstanbul’daki satış ve kurumsal fonksiyonlarını yeni ofislerinde birleştiren Enerjisa Enerji A.Ş, merkez ofisini Cushman & Wakefield danışmanlığında Ocak 2019 tarihinde Nidakule...