24 / 05 / 2024

Enerxıa Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Enerxıa Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Enerxıa Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gerald Wırtl-Gutenbrunner tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Balmumcu, Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı 'nda kuruldu.

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Biricik tarafından kuruldu.

Özatılım Vinç Konteyner Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatılım Vinç Konteyner Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Özdemir tarafından kuruldu.

Bekerel Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekerel Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burcu Çörtük İsmailoğlu tarafından kuruldu.

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkra Erol tarafından kuruldu.

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın ne kadara satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın, yenilikçi teknolojisi ve güvenilir özellikleri ile size mutfağınızda yeni deneyimler yaşatır.

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

İmge Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Burkay tarafından kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Senam Madencilik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Senam Madencilik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alpaydın tarafından kuruldu.

Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'da Mine Narin, Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında Kuruldu!

Enerxıa Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Enerxıa Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Enerxıa Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gerald Wırtl-Gutenbrunner tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Balmumcu, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.


Enerxıa Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yürürlükteki ilgili mevzuat hükümlerine riayet etmek kaydıyla:  1.Elektrik enerjisi üretim tesisi ve bilhassa yenilenebilir enerji kaynaklarından, güneş, rüzgar, biokütle gibi kaynaklar kullanılarak, elektrik enerjisi sağlamaya yönelik enerji üretim santrallerini kurmak, projelendirmek, mühendislik ve taahhüt işlerini, enerji ölçüm işlerini, tasarımını, fizibilite ve çevre etki değerlendirmesini ve danışmanlığını yapmak, kurulumunu uygulamak, denetimi, bakımı ve onarımını yapmak, kamu ve özel sektör dahilinde ilgili kurum ve kuruluşlar ile gerekli yasal ve ticari ilişkilerde bulunmak, ünitelerinin iç ve dış ticaretini, anahtar teslimi sahada kurulumunu, işletmeye alınmasını, işletilmesini ve bakım servisini yapmak veya yaptırmak, Yenilenebilir Enerji...