27 / 04 / 2024

Enes Çamoğlu

Enes Çamoğlu

Beyoğulları Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedreddin Çamoğlu ve Enes Çamoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Bahçelievler, Yenibosna Zafer Mahallesi'nde kuruldu.

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacoğlu tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Muhammet Enes Karabul ortaklığında kuruldu.

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bayramoğlu  ve Fazıl Ali Moralı tarafından kuruldu.

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Balcı tarafından kuruldu.

Emça İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emça İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çamoğlu tarafından kuruldu.

Sancaktaroğlu Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancaktaroğlu Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Sancaktaroğlu tarafından kuruldu.

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi bugühn Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu tarafından açıldı.

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kahveci tarafından kuruldu.

Enes Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Alan tarafından kuruldu. 

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu, Gamze Çamoğlu, Emre Çamoğlu ve Eren Çamoğlu ortaklığında kuruldu. 

Afraze Kartal liste fiyatları!

Afraze Kartal liste fiyatları indirimli olarak 540 bin TL'den başlıyor. AYD Plus imzasıyla yükselen Afraze Kartal projesi Mimar Ömer Çamoğlu tarafından tasarlandı...

Enes Çamoğlu Haberi

Enes Çamoğlu

Beyoğulları Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedreddin Çamoğlu ve Enes Çamoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Bahçelievler, Yenibosna Zafer Mahallesi'nde kuruldu.


Beyoğulları Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak,kat karşılığı veya yap-sat şeklinde anahtar teslimi toplu konut inşaatları,kamu ve özel sektörden ihaleler yoluyla her türlü inşaat ve onarım işlerini yapmak,taşeronlar vasıtasıyla yaptırmak.İnşaat malzemelerinin,sıhhi tesisat,elektrik tesisat malzemelerinin her türlü mamul,yarımamul maddenin alım satımını ihracat ve ithalatını yapmak.Her türlü emlak gayrimenkul alım satımını kiralamasını aracılık işlemlerini yapmak,3.kişilere ipotek vermek,tevhid,ifraz,kat irtifakı kurmak,cins tashihi yapmak,kat mülkiyeti kurmak,her türlü gayrimenkulu tahkikatlarıyla almak.satmak.İnşaat sözleşmeleri yapmak,her türlü intiva ve irtifak haklarıyla alıp vermek. Her türlü Otomobil Taşıt aracı alım satımı kiralama işlerini yapmak.Otomotıvle...