18 / 05 / 2024

Enez Rey Yapı İnşaat iletişim

Enez Rey Yapı İnşaat iletişim

Enez Rey Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 210 bin TL sermaye bedeli ile Engin Ergü, Yalçın Kına ve Ramazan Görgülü ortaklığında kuruldu. 

10 soruda TOKİ Edirne Enez bütün detayları!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Enez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Enez 2022 sosyal konut projesi...

İş arayanlar dikkat! Enez SYDV'ye personel alımı yapılacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'ndan (İŞKUR) yapılan açıklamada Edirne Enez SYDV'ye geçici olarak 2 aşçı alınacağı bildirildi. Son başvuru tarihinin 11 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıza Yanar tarafından kuruldu.

Enez Kaplan: Özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapılıyor!

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’nun bütçeleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kaplan, özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapıldığını söyledi. 

Enez Rey Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enez Rey Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 210 bin TL sermaye bedeli ile Engin Ergü, Yalçın Kına ve Ramazan Görgülü ortaklığında kuruldu. 

Keşan-Enez karayolunun yapımı TBMM'de konu oldu!

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, daha önce 3 kez soru önergesi hazırladığı Keşan-Enez karayolunun yapımını tekrar meclis gündemine taşıdı..

Keşan-Enez karayolunun yapımı meclis gündeminde!

Keşan-Enez karayolunun yapımı meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Enez’de yol yapım çalışmaları devam ediliyor!

Edirne İl Genel Meclisi’nin Enezli üyeleri Şenol Kılıç ve Erol Açık, İl özel idare tarafından yol şube ekiplerinin, Enez’de yol yapım ve bakım kapsamında çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Reyşaş GYO tahvil 10. kupon ödeme faizini açıkladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ihraç edilmiş olan tahvilin 10. kupon ödeme faizini bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte, Reyşaş GYO tarafından yapılan açıklama...

Reyşaş GYO tahvil 8. kupon ödeme faizini açıkladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ihraç edilmiş olan tahvilin 8. kupon ödeme faizini bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte, Reyşaş GYO tarafından yapılan açıklama...

Rey Yapı Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rey Yapı Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yalçın Altılar ve Kenan Altılar tarafından 300 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Nihat Yörük: Meriç - Enez arasına duble yol yapılsın!

Nihat Yörük;Uzunköprü köprüsünden Enez'e kadar uzanacak bir duble yol talepleri olduğunu, bunun için Karayolları Bölge Müdürlüğüne yazı gönderdiğini söyledi. "Bir sınır ilçe olan Meriç halkının bir duble yola ihtiyacı var." dedi.

Abdullah Bostancı Enez çalışmalarını anlattı!

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, düzenlediği basın toplantısıyla son 1 yıl içinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Bostancı, “30 Mart'a kadar borç yükü 63 milyon, yıllık geliri 5 milyon olan belediyenin borç yükü 13 katına çıkartılmıştır. " dedi

Enez Rey Yapı İnşaat iletişim Haberi

Enez Rey Yapı İnşaat iletişim

Enez Rey Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 210 bin TL sermaye bedeli ile Engin Ergü, Yalçın Kına ve Ramazan Görgülü ortaklığında kuruldu. 


Enez Rey Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İnşaat Sanayi ile ilgili konular. a- Her türlü inşaat ve nalburiye malzemelerinin imalatı, ihracatı, ithalatı ve dahili ticaretini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Enez Rey Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Turgut Özal Mah.Tonguç Baba Cad.No.21/10 Esenyurt