02 / 05 / 2024

enflasyon oranları yarın açıklanacak

enflasyon oranları yarın açıklanacak

Gayrimenkul kiralamalarında sözleşme süresinin bir seneliğine daha uzaması halinde kira bedelinde belli oranlarda zam yapılıyor. Artış hesabı enflasyona göre yapılıyor. Bu ayki kira artış oranları yarın açıklanacak...

Kira enflasyon oranı yarın açıklanacak!

Taşınmaz mal kiralamalarında, sözleşmesi yenilenen kiracıların kira bedeline mal sahibi zam yapabiliyor. Hesaplamada dönemin enflasyon oranları kullanılıyor. Haziran ayı kira enflasyon oranı yarın açıklanacak...

Enflasyon oranları yarın açıklanacak!

Taşınmaz mal kiralamalarında yıllık olarak yapılan kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde kira bedelinde enflasyona göre zam yapılıyor. Kira hesabında kullanılacak yeni enflasyon oranları yarın açıklanacak..

Enflasyon oranları yarın açıklanacak!

Kira hesaplamalarında kullanılan enflasyon oranları her ayın 3'ünde; bu tarihin hafta sonuna gelmesi halinde ise takip eden ilk iş gününde açıklanıyor. Buna göre enflasyon oranları yarın açıklanacak...

Asgari ücrette ikinci toplantı yarın: Zamlı yeni asgari ücret 17 bin 673 TL mi olacak?

Milyonlarca kişinin dört gözle beklediği yeni zamlı asgari ücret için ikinci toplantı yarın yapılacak. Peki masada hangi zam oranları ve rakamlar var? İşte merak edilen o rakamlar...

ABD enflasyon verisi küresel altın piyasasını sarsabilir!

ABD enflasyon verisinin yarın açıklanmasıyla birlikte altın fiyatlarında sürpriz hareketler yaşanabilir. Uzmanlar, beklenmedik sonuçların küresel piyasalarda risk iştahını etkileyebileceğine dikkat çekiyor.

Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu?

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak ara zam enflasyon verilerine göre yapılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar, Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? TÜİK enflasyon oranlarını açıkladı mı?

Mayıs ayı enflasyon oranları için TÜİK'ten yapılacak açıklama bekleniyor. Enflasyon verileri Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) her ayın ilk haftası paylaşılıyor. Peki, mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? Ne zaman belli olur?

 Milyonlarca ücretli nefesini tuttu, yarını bekliyor! Ekonomistler ne diyor?

TÜİK’in yarın (3 Ocak Salı günü) açıklayacağı Aralık ayı enflasyon verileri milyonlarca kişinin cebini ilgilendiriyor. Emekli maaşlarına yapılacak zam oranını da belirleyecek enflasyon kaç olacak? Düşme eğilimi var mı? Ekonomistler beklentilerini açıkladı.

Enflasyon rakamları açıklanıyor! Asgari ücret zammından önce gözler yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına çevrildi!

Asgari ücret görüşmelerinden önce vatandaşların gözü de kulağı da yarın açıklanacak kasım ayı enflasyon rakamlarına çevrildi. İşte detaylar!

Beklenen gün geldi! Altında yarın yer yerinden oynayacak!

Altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yarın açıklanması beklenen ABD  eylül ayı enflasyon verilerinin ardından altın piyasasının nasıl tepki vereceği ise merak konusu… İşte detaylar…

Altın yatırımcılarının gözü kritik gelişmede! Yarın dananın kuyruğu kopacak...

Geçtiğimiz hafta 1.729 dolar seviyesine kadar çıkan Ons altın, ABD'de açıklanacak enflasyon verileri öncesi tekrar düşüşe geçti. Yarın açıklanması beklenen Fed tutaklarının altın fiyatlarını etkilemesi bekleniyor. Yarın dananın kuyruğu kopacak..

Euronun yarın geleceği seviye belli oluyor! İlk görenler kazanacak! Hemen bakın

Avrupa Merkez Bankası yarın faiz oranlarını açıklayacak. Faiz oranlarının açıklanmasından sonra euronun yönü belli olmuş olacak. 

Altının kaderi buna bağlı! Yarın büyük gün!

Piyasanın odağında yarın açıklanacak Amerika Birleşik Devletleri enflasyon verileri bulunuyor.

Herkes yarını bekliyor! Tüm detaylar belli olacak: Altın, dolar, faiz, enflasyon...

ABD'de geçen hafta beklentilerin üzerinde artan tarım dışı istihdam verisi Fed'in eylülden itibaren faiz artırımlarında yavaşlayacağı beklentisini zorlaştırdı. Piyasanın odağında ise yarın duyuracak.

Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Temmuz ayı enflasyon oranları belli oldu mu?

Enflasyon oranları gündemde yer alan konulardan biridir. İşte vatandaşların araştırdığı Temmuz ayı enflasyon oranlarına dair detaylar!

Bu gece iyi uyuyun, yarın dolar ve altında bomba şeyler olacak

Dolar ve altında yaşanan gelişmeler merakla takip ediliyor. Yatırımcılara bir önemli haber daha verildi. Yarın ABD'de açıklanacak enflasyon verileri, altın ve dolarda birçok şey belirleyecek.

enflasyon oranları yarın açıklanacak Haberi

enflasyon oranları yarın açıklanacak

Ekim ayı kira artış oranları yarın açıklanacak!

Gayrimenkul kiralamalarında sözleşme süresinin bir seneliğine daha uzaması halinde kira bedelinde belli oranlarda zam yapılıyor. Kiraya yapılacak artış, enflasyon oranları doğrultusunda yapılıyor.


Meskenlerde ÜFE'ye göre zam yapılırken, işyerlerinde sözleşmede belirtilen enflasyon oranına göre zam yapılıyor. Eğer hiç oran belirtilmediyse mal sahibi istediği oranda zam yapabiliyor.


Hesaplamada kullanılan enflasyon oranları her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Geçtiğimiz ay açıklanan enflasyon rakamları şu şekilde:


ÜFE oranları..

Yurt içi üretici fiyat endeksi aylık yüzde 0,98 arttı

Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE), 2015 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,98 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 6,19 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 6,21 artış ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 6,14 artış gösterdi.


TÜFE oranları..

Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) aylık yüzde 0,40 arttı

TÜFE’de (2003=100)...