18 / 05 / 2024

engelli çocuklara park nerede

engelli çocuklara park nerede

Şişli Belediyesi ile 118-T Lions Yönetim Çevresi Federasyonu' nun engelli ve engelsiz çocukların bir arada oynayabilmeleri için yapmayı planladıkları Sevgi Parkı' nın temelleri bugün atıldı...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla kaç lira olacak? Maaşlar tek tek hesaplandı! Şimdi bakın!

2023 Ocak ayında asgari ücrete, memur ile emekli maaşlarına gelecek zam merakla beklenirken, memur maaş katsayısındaki yükselişle yaşlılara, engellilere, hasta ve çocuklara verilen maaşların kaç TL olacağı da araştırılıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç lira olacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla ne kadar olacak? Kim kaç TL maaş alacak? 

Ocak 2023'te asgari ücrete, memur ile emekli maaşlarına yapılacak zam merakla beklenirken, memur maaş katsayısındaki artışla yaşlılara, engellilere, hasta ve çocuklara verilen maaşların kaç lira olacağı da araştırılıyor. 2023'te 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç TL olacak?

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

İBB engelli çocuklar için özel eğitim kampüsü inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; otizmli çocuklar başta olmak üzere down sendromlu, zihinsel engelli, dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi ile öğrenme güçlüğü yaşayan çocuklara yönelik “İstanbul Özel Eğitim Kampüsü” inşa ediyor.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Bilecik'e 13 yeni park!

Çocuklara yeni oyun alanları kazandırmaya devam eden Bilecik Belediyesi 13 adet Çocuk Parkı ile Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni hizmete açıyor.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Karaman Engelli ve Emekli Dinlenme Evi hizmete girdi!

Karaman Belediyesi Türk Dili Parkı'nın içerisinde bulunan binayı Engelli ve Emekli Dinlenme Evi olarak düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Engelli ve Emekli Bakım Evinde ihtiyacı olan herkesin yararlanabileceği belirtildi.

Ankara Pursaklar'a engelli parkı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Pursaklar’da yapılan Engelli Parkı, hizmete açıldı. Parkın açılışına; Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Bölge Başkanı Hamdi Kesgin de katıldı...

DAP Holding Sürmene’de engelleri kaldırdı!

Sürmene’de Emine Erdoğan’ın katılımıyla engelli çocuklara eğitim verecek olan bir merkez açan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz “Geleceğimize yatırım yapıyoruz” dedi.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

HAYPADER Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nin temeli atıldı!

Fiziksel ve zihinsel engelli çocuklara eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Bağcılar'da inşa edilecek olan, Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nin temeli Dr. Sare Davutoğlu'nun katılımıyla atıldı.

Konya Çumra'da 2015'te 52 park yapıldı!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi tarafından 2015 yılında ilçeye 52 yeni park kazandırıldı. Başkan Oğuz, engelli çocuklarında faydalanabilmesi içinde şehir merkezinde parkların bir tanesine engelsiz oyun grubu yapıldığını söyledi.

engelli çocuklara park nerede Haberi

engelli çocuklara park nerede


Şişli Belediyesi ile 118-T Lions Yönetim Çevresi Federasyonu, engelli ve engelsiz çocukların ön yargılardan uzak şekilde bir arada oynayabilmeleri için ortak bir projeye imza attılar. “Sevgi Parkı” olarak adlandırılan oyun parkının temel atma törenine Şişli Belediye Başkan Yardımcıları Monik İpekel ve Vasken Cemil Barın ile Lions Uluslararası Başkanı Berry Palmer katıldı.


Ayazağa’da 1725 metrekarelik bir alan tahsis edilerek yapılması planlanan Sevgi Parkı  çevre bölgedeki engelli çocukların engelsiz çocuklarla ön yargıdan uzak bir şekilde beraber oynamaları için uygun şartlar taşıyacak.


Şişli Belediye Başkan Yardımcıları Monik İpekel ve Vasken Cemil Barın ile Lions Uluslararası Başkanı Berry Palmer’ın katılımlarıyla temeli atılan “Sevgi Parkı”, engelli olan ve engelli olmayan çocukların bir arada oynaması için özel olarak tasarlanan kum havuzlarından, spor ekipmanlarından, salıncaklardan, oyun gruplarından ve...