05 / 05 / 2024

Engelli Evde Bakım

Engelli Evde Bakım

Yaşlı ve özel bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlara devlet maaş veriyor. Bunun yanında  hasta veya bakıma muhtaç kişilerin bakımını üstlenen akrabalarına da destek olmak için her ay düzenli ödeme gerçekleştiriliyor. Peki bu ödemeden kimle faydalanıyor? İşte ayrıntılar...

2023 Aile destek, engelli, evde bakım, yetim ve dul maaşı alana 5.000 TL ikramiye ödeniyor mu?

Sosyal yardım alanlar 29 Ekim 5 bin lira ikramiyesinin kimlere verileceğini merak ediyor. Peki, 2023 Aile destek, engelli, evde bakım, yetim ve dul maaşı alana 5.000 TL ikramiye ödeniyor mu? İşte detaylar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi? Sosyal destek alanlar hemen bakın! Yeni maaşlarda şok!

Önce en düşük emekli maaşlarında ardından da ikramiyelerde artışa gidilmesi, akıllara sosyal destek ödemelerini getirdi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi?

Sosyal destek ödemelerinde zam şoku! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı bir bir açıklandı! Şimdi bakın!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya, ardından da bayram ikramiyesinin 2 bin liraya yükseltildiği açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına da zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı bu sene kaç lira? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam şoku! Şimdi tek tek bu rakamlara bakın! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olduğunu açıkladı. Bunun ardından 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam gelip gelmeyeceği merak edilmeye başlandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam gelecek mi? 

Sosyal yardımlara tam bu kadar zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımında son dakika! Şimdi bakın!

Hükümet tarafından sağlanan sosyal yardım ödemelerinden ihtiyaç sahibi binlerce kişi yararlanıyor. Sosyal yardımlara tam bu kadar zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımında son dakika! Şimdi bakın!

Sosyal destek ödemelerine ne kadar zam geldi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç TL? Peş peşe açıklandı

Devlet tarafından sunulan sosyal destek ödemelerinden ihtiyaç sahibi binlerce vatandaş faydalanıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla kaç TL oldu? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Binlerce vatandaşın yararlandığı sosyal destek ödemelerinin zamlı tutarları merak ediliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için pek çok farklı kalemde destek ödemesi yapılıyor. Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Yeni zam şok etti! Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

Hükümet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Yeni zam şok etti! Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden binlerce vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

Binlerce vatandaş sosyal yardımlardan yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

Engelli Evde Bakım Haberi

Engelli Evde Bakım

Yaşlı ve özel bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlara devlet maaş veriyor. Bunun yanında  hasta veya bakıma muhtaç kişilerin bakımını üstlenen akrabalarına da destek olmak için her ay düzenli ödeme gerçekleştiriliyor. Peki bu ödemeden kimle faydalanıyor? İşte ayrıntılar...

31 Aralık 2021 tarihine kadar bin 797 lira olan bu destek, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren 2 bin 345 TL'ye çıktı. Evde bakım destek ödemeleri her ayın 15’i ile 31’i arası hesaplara yatıyor. Yaklaşık 535 bin kişi bu destekten yararlanıyor.

Kimler faydalanabilir?

Vatandaşların bu yardımdan yararlanabilmesi için yardıma ihtiyaç duyan kişinin en az yüzde 50 ve üzerinde bir oranla engel durumunun sağlık kurulu raporu ile belgelenmesi gerekiyor. Söz konusu raporda ‘ağır engelli’ ibaresi mutlaka bulunmalı. Yüzde 50’den daha az bir engellilik oranının tespit edilmesi durumunda...