05 / 05 / 2024

engelli hizmetleri binası

engelli hizmetleri binası

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, yeni yerinde hizmete başladı. Artık engelli kursları, destek ve eğitim hizmetleri şehrin sosyal politika merkezi olan Sosyal Gelişim Merkezi’nden verilecek.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Ordu Altınordu'ya yeni hizmet binası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yeni bir cenaze hizmetleri binasını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Karapınar Mahallesi’nde yeni bir hizmet binası inşa ediliyor.

Çerkezköy MOBESE Merkezi Binası'nın ihalesi yapıldı!

Tekirdağ'da 2 milyon 324 bin TL'ye inşa edilen MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası'nın ihalesi yapıldı. İhaleyi Ak Kardeşler İnşaat 1 milyon 789 bin Lira teklifle kazandı.

Diyarbakır'da Kan Merkezi Müdürlüğü Binası inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Diyarbakır'da Kan Merkezi Müdürlüğü Binası inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 5 Mayıs'ta yapılacak..

Kocaeli cenaze hizmetleri binası şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi cenaze hizmetlerinin Kent Mezarlığı’nda sürdürülmesi için yeni bina inşa ediliyor. Cenaze hizmetlerinin yürütüleceği bina modern yapısıyla dikkat çekiyor.

Kocaeli'ye yeni cenaze hizmetleri binası inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, cenaze hizmetlerine Üçtepeler’deki Kent Mezarlığı’nda devam edecek. Bu kapsamda Kent Mezarlığı’nda yeni cenaze hizmetleri binası yapılıyor.

Antalya Gazipaşa’ya engelli hizmet merkezi!

Engelsiz Antalya hedefiyle her projesinde engelli hassasiyetlerini öne çıkaran ve engellilere yönelik hizmetleri ile Türkiye’ye örnek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, engellilerin yaşamını kolaylaştıran hizmetlerini tüm ilçelere yayıyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

Anadolu Sigorta Kavacık’taki Genel Müdürlük binasını geliştiriyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, engelli iş ortakları ve müşterilerinin de çok daha rahat kullanacağı yeni çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Hasan Karabağ, ''Yeni hizmet binasında inşaat bitti, yakında teslim alacağız. Halkımızın bütün hizmetleri orada görülebilecek. Tabii ki şantiyeler farklı noktalarda kendi işlerine devam edecek.''dedi.

Oger, Mecidiyeköy Türk Telekom binasını satışa çıkardı!

Türk Telekom'un yüzde 55'ine sahip olan Oger, şirketin Mecidiyeköy'deki genel müdürlük binası ile Maçka'daki Avea iletişim Hizmetleri Genel Müdürlük binasını satışa çıkardı.

Beykoz Temizlik İşleri Müdürlüğü binası açıldı!

Beykoz’da örnek temizlik hizmetleri sunan Beykoz Belediyesi, Rüzgarlıbahçe’de yapımını tamamladığı Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmet binasını törenle açtı. 2 katlı yeni hizmet binasında idari bölümler, veteriner kliniği ve yüklenici firmalar yer alacak.

Avea Maçka binası satışa çıkarıldı!

Türk Telekom, Maçka'daki Avea İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından genel müdürlük binası olarak kullanılan garimenkulü satışa çıkardı. Binanın satışı teklif toplama usulüyle gerçekleşecek.

engelli hizmetleri binası Haberi

engelli hizmetleri binası

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, yeni yerinde hizmete başladı. Artık engelli kursları, destek ve eğitim hizmetleri şehrin sosyal politika merkezi olan Sosyal Gelişim Merkezi’nden verilecek.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Sosyal Gelişim Merkezi içerisinde hizmete başladı. Devam eden Engelli Yaz Kursları’nın yanı sıra engelli vatandaşlar ve aileleri için destek hizmetleri ve eğitimler artık şehrin sosyal politika merkezinden veriliyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi engelli hizmetlerinden yararlanmak ve ya bu hizmetler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar eski terminal alanında inşa edilen Sosyal Gelişim Merkezi’ni ziyaret edebilir, 281 88 05 numaralı telefonu...