05 / 05 / 2024

engelli mola evleri

engelli mola evleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’ye örnek olacak Engelli Mola Evleri Projesi’ni hayata geçiriyor.

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Çocuk evleri yeniden tasarlanıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni Çocuk Evleri Siteleri ile ilgili "Yeni binaların tasarımında engelli çocuklarımızın güvenliği öncelikli olarak ele alındı" açıklamasında bulundu.

Antalya Engelli Mola Evleri hizmete açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi nedeniyle kapalı olan Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana yeniden hizmet verecek.

Antalya Mola Evleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olacak Mola Evleri Projesi gün sayıyor. Yapımı ve tefrişatı tamamlanan Mola Evleri’nde engelli bireyler keyifle vakit geçirebilecek.

Antalya Engelli Mola Evleri hayata geçiyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’ye örnek olacak Engelli Mola Evleri Projesi’ni hayata geçiriyor.

Antalya'ya engelli yakınları için mola evleri geliyor!

Antalya'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali etkinliği başladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Türel, engelli yakını olan aileler için Mola Evleri yapılacağını söyledi.

Engelli ailesine Umut Evi geliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, engelli çocuğu bulunan ailelerin "Birlikte yaşlanmak istiyoruz" çığlığına kulak verdi. Bakanlık, Türkiye'de ilk kez engellilerin aileleri ile bir ömür birlikte yaşayabileceği "Umut Evleri" ile hayata geçirdi.

TOKİ Ankara Turkuaz Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Ankara Turkuaz Evleri başvuru tarihleri yaron başlıyor. Toplamda 7 adet daire engelli vatandaşlara özel satışa çıkarılıyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu!

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu 27 Temmuz Çarşamba günü başlıyor. Projede yüzde 40 engellilere özel 7 adet konut satışta.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 425 adet konutun satış çıkarıldığı projede 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için kura çekilişi yapıldı. Peki Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje alt gelir grubu, orta gelir grubu, şehit ailesi, engelli ve gazi kategorisinde satışa çıkarıldı. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri kurayla satışta! 15 bin TL peşinatla!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 1.500 konut alt gelir grubu ve orta gelir grubu ile şehit ailesi, engelli ve gazi kategorisinde kurayla satışa çıkacak. Ispartakule Evleri kura çekilişi 12 Temmuz'da gerçekleşecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman?

Alt gelir ve orta gelir grubu ile şehit ailesi, gazi ve engelli vatandaşlar için satışa sunulan Ispartakule Evleri kura çekilişi 12 Temmuz'ta gerçekleşecek. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman?

engelli mola evleri Haberi

engelli mola evleri


Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini vermeye devam ediyor. Engelsiz Antalya hedefiyle gerçekleştirdiği engellilere yönelik projeleriyle takdir toplayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olacak bir projeyi daha hayata geçiriyor. 


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in daha önce müjdesini verdiği ve Türkiye’de ilk olacak Engelli Mola Evleri’nin inşaatına belediye şirketi ANTEPE tarafından başlandı. ‘Özel Gereksinimli Çocuklar İçin Okul Öncesi Anasınıfı ve Eğitime Destek Odaları’ (Mola Evleri) ailelerin engelli çocuklarını güvenle emanet edebileceği, özel bireylerin ise sosyal becerilerini geliştirebileceği alanlar olarak öne çıkıyor.


3 PİLOT OKULDA BAŞLIYOR

Mola Evleri Projesi Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol ile Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde belirlenen 3 pilot okulda başlayacak. Okul bahçelerinde belirlenen alanlara engelli bireylerin...