28 / 04 / 2024

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman?

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman?

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Ispartakule Evleri

Alt gelir ve orta gelir grubu ile şehit ailesi, gazi ve engelli vatandaşlar için satışa sunulan Ispartakule Evleri kura çekilişi 12 Temmuz'ta gerçekleşecek. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman?



İstanbul'un Avcılar ilçesinde inşa edilen  Ispartakule Evleri   Emlak Konut GYO  ve  TOKİ  işbirliğinde hayata geçiriliyor. Projede 240 aya varan vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Avcılar Ispartakule Evleri orta gelir grubu, alt gelir grubu ve engelli, gazi, şehit ailesi olmak üzere 3 ayrı kategoride kura yöntemiyle satılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.


Fiyatları henüz belli olmayan Emlak Konut Ispartakule Konutları taksit ödemeleri teslimden sonra başlayacak. Projenin kura çekimi ise 12 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek.


Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman?

Ispartakule Evleri kura satış başvurularının önümüzdeki hafta itibariyle başlaması ve başvuru bedelinin 10 bin TL civarında olması planlanıyor. 


Ispartakule Evleri ödeme planı kapsamında alt gelir grubu için 15 bin TL'den başlayan, orta gelir grubu için ise 30 bin TL'den başlayan peşin ödeme yapılıyor. 


Satış duyurusu için tıklayın


Emlak Konut Ispartakule Evleri satış ofisi 

Telefon: 0216 579 15 15 

Web: www.emlakkonut.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön