02 / 05 / 2024

engelli raporu

engelli raporu

Süreli engelli raporunun ne olduğu ve nasıl yenilendiği sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte süreli engelli raporuna dair detaylar!

Engelli raporu olanlar erken emekli olabilir mi? Yarım engelli maaşı tama çevrilebilir mi? Tek tek açıklandı!

Engelli aylığı ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki Engelli raporu olanlar erken emekli olabilir mi? Yarım engelli maaşı tama çevrilebilir mi? İşte ayrıntılar...

TOGG engelli araç fiyatları 2023! Engelli raporu ile TOGG alınabilir mi? TOGG engelli indirimi olur mu?

TOGG engelli indirimi olacak mı olmayacak mı? sorusu şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte detaylar!

98 engelli raporu olan biri araç alımında yüzde kaç indirim alır?

Engelli vatandaşlar, ÖTV’siz araç alma haklarına sahiptir. Bu doğrultuda engelli bireyler araç alımına dair bazı sorular soruyor. İşte detaylar!

Yüzde 40 özürlü raporu olan kaç yılda emekli olur?

Engelli raporu, belli şartları taşıyan kişilere verilmektedir. Belirlenen engellilik oranına sahip olanlar bu raporu alabilir. Peki “Yüzde 40 oranında özürlü raporu olan kaç yılda emekli olur?” İşte detaylar!

Hangi durumlarda engelli raporu verilir?

Engelli raporu, belli bir engellilik seviyesinde olan kişilere verilmektedir. Peki Hangi durumlarda engelli raporu verilir? İşte detaylar!

Süreli engelli raporu nedir? Süreli engelli raporu nasıl yenilenir?

Süreli engelli raporunun ne olduğu ve nasıl yenilendiği sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte süreli engelli raporuna dair detaylar!

SGK'dan emeklilere rapor kolaylığı!

Sosyal Güvenlik Kurumu, engelli raporu ile emekli olanlara kontrol muayenesi konusunda yeni bir kolaylık sağladı. Kovid – 19 dolayısıyla bir süre yeni rapor alınmasına ara verilmesinin ardından yaşanan yığılmayı önlemek amacıyla 2014 yılındaki uygulamaya dönüldü.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Yeşilkent'te başvurular bugün son!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Yeşilkent'te başvurular bugün son. Proje kapsamında 1 adet konut; en az yüzde 40 engelli raporu olan vatandaşlara özel olarak kuralı satışa sunuluyor.

TOKİ Gaziantep Yeşilkent 1 adet konut başvurusu başladı!

TOKİ Gaziantep Yeşilkent 1 adet konut başvurusu başladı. Projedeki 1 adet 67,5 metrekare daireler 53 bin 850 TL'den satışa sunuluyor. Daire, en az yüzde 40 engelli raporu olan vatandaşlara özel olarak satışa sunuldu.

TOKİ Gaziantep Yeşilkent 1 adet konut başvurusu 22 Ekim'de başlayacak!

TOKİ, Gaziantep Şahinbey Yeşilkent Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve idare stokunda bulunan 1 adet konut; en az yüzde 40 engelli raporu olan vatandaşlara özel satışa sunuluyor. Başvurular 22 Ekim'de başlayacak

Ağaoğlu My Towerland'ın değerleme raporu açıklandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Ağaoğlu Ataşehir My Towerland projesi için hazırlatılan 2013 yıl içi değerleme raporunu yayınladı. My Towerland'ın ekspertiz raporu aşağıda...

Mesire yeri iptal teklif raporu!

Mesire yeri iptal teklif raporu kapsamında, iptalin istenmesine sebep olan gerekçelerin sıralanması ve mesire yerine ilişkin bilgilerin tam verilmesi gerekiyor. İşte örnek mesire yeri iptal teklif raporu...

engelli raporu Haberi

engelli raporu

Süreli engelli raporu nedir? Süreli engelli raporu yenilenir mi? Süreli engelli raporu nasıl yenilenir? şeklinde sorulan sorular yanıtlarını arıyor.

İşte Süreli engelli raporu nedir? Süreli engelli raporu nasıl yenilenir? sorularının yanıtları…

SÜRELİ ENGELLİ RAPORU NEDİR?

Süreli Engelli Raporunun ne olduğu merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu rapor, devlet ve yasaların yönetmelikler ile almış olduğu kararlar doğrultusunda resmi bir sağlık kurul raporu türüdür. Ruhsal, Psikolojik ya da Fiziksel kaybı olan vatandaşların, engelli raporu almak için tam donanımlı devlet hastanelerin sağlık kurullarına müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kişinin sahip olduğu hastalık zaman geçtikçe iyileşiyor veya yeni tedavi yöntemleri ortaya çıkabilir veya hastalığın şiddeti zamanla azalıyor olabilir. Bu şekilde bir hastalığa sahip olmanız durumunda doktorlar size Süresiz Engelli Raporu vermezler bunun yerine Süreli Engelli Raporu verilir.

Süreli...