30 / 04 / 2024

Engelli Yatılı Bakım Merkezi adresleri

Engelli Yatılı Bakım Merkezi adresleri

Türkiye’nin en büyük engelli yatılı bakım merkezi Bursa’nın İnegöl ilçesinde açılıyor. Törün, toplam 6 bin metrekare kapalı alana sahip İnegöl Mimar Sinan Yatılı Engelli Bakım Merkezi’nin alanında Türkiye’nin en büyüğü olacağını belirti.

Yaşlı, engelli ve evde bakım ücreti alanlar dikkat! 5 bin 97 TL ödenecek. Acil bakın

Yaşlı, engelli ve evde bakım ücretli alan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber geldi. Bu imkanlardan faydalanan vatandaşlar baksın.

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı ne kadar olacak? Hangi maaşa kaç lira zam yapılacak? 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımına gelecek zamlar merakla araştırılıyor. Peki yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımına yeni zam gelecek mi? Hangi maaşa kaç lira zam gelir? 

Sosyal destek alanlar dikkat! 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam var mı? Hangi destek kaç lira? 

Hükümet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödenen sosyal destekler son zamanlarda sık sık araştırılıyor. Peki 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına yeni zam geldi mi? Hangi destek kaç lira? 

Sosyal yardım alanlar rakamlar bir bir belli oldu! Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı kaç TL? 

Sosyal yardım ödemelerine bu sene ara zam yapılı yapılmayacağı merakla araştırılıyor. Peki son dakika yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı kaç TL oldu? 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası ne kadar oldu? Maaşlara zam var mı? Şimdi göz atın!

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası alan binlerce vatandaş maaşların kaç lira olduğunu ve zam gelip gelmeyeceğini araştırıyor. Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası ne kadar oldu? Maaşlara zam var mı? Benzin, motorin ve LPG litre fiyatları kaç TL oldu? Yeni indirim geldi

Sosyal destek alanlar bu rakamlara göz atın! Tek tek açıklandı! Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası...

Sosyal destek ödemesi alan binlerce vatandaş, maaşların kaç lira olduğunu sık sık araştırıyor. Peki yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası bu ay kaç lira oldu? 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika! Maaşlara yeni zam var mı?

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Peki maaşlara yeni zam var mı? İşte tek tek açıklanan o son dakika gelişmeleri...

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı kaç TL oldu? Hemen bu rakamlara göz atın! 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı tutarları merakla araştırılıyor. Peki yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı kaç TL oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika! Maaşlara yeni zam var mı?

Pek çok kişiyi ilgilendiren 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika gelişmeleri de merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki  maaşlara yeni zam var mı?

65 yaş, engelli aylığı, evde bakım parasında resmen Nisan şoku! Tek tek açıklanan rakamlar buz kestirdi! Hemen bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Nisan 2023 ödemeleri kaç TL? 

Sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL yapılacağını duyurdu. Bunun ardından sosyal yardımlara zam yapılıp yapılmayacağı gündem oldu. Peki sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı ne kadar? 

Sosyal yardımlara yeni zam var mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Geçtiğimiz hafta emekliler için peş peşe müjdeler verildi. Önce maaşlar ardından da bayram ikramiyeleri yükseltildi. Peki sosyal yardımlara ne kadar zam var? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı bu yıl ne kadar? 

Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için pek çok farklı kalemde destek ödemesi yapılıyor. Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

Engelli Yatılı Bakım Merkezi adresleri Haberi

Engelli Yatılı Bakım Merkezi adresleri

Türkiye’nin en büyük engelli yatılı bakım merkezi 5 milyonluk yatırımla Bursa’nın İnegöl ilçesinde açılıyor.

Özel Farabi Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından yaklaşık 5 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Mimar Sinan Yatılı Engelli Bakım Merkezi’nde bakıma muhtaç 198 engelli kalacak. Bakım Merkezi, 19 Eylül 2015 saat 15.00’de törenle hizmete açılacak. Özel Farabi Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Hizmetleri Ltd. Şti. Genel Müdürü Musa Törün, Bursa Fethiye’de 2011 yılında hizmete açtıkları 162 yatak kapasiteli ilk merkezin ardından ikinci bakım merkezi için çalışmalara başladıklarını ve bu yatırım için İnegöl’e karar verdiklerini kaydetti.

Toplam 6 bin metrekare kapalı alana sahip İnegöl Mimar Sinan Yatılı Engelli Bakım Merkezi’nin alanında Türkiye’nin en büyüğü olacağını belirten Törün, “Ekonomik koşullar ve fiziki yetersizlikler nedeniyle engelliler günlük hayatta...