15 / 05 / 2024

engelliler için hizmet binası denizli

engelliler için hizmet binası denizli

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, belediye tarafından engelliler için yaptırılan hizmet binası ve park törenle açıldı. Törene, Kaymakam Uğur Kalkar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci katıldı...

Engelliler için bir desteğin tutarı daha arttı! Hemen bakın!

Engelliler için verilen bir desteğin tutarında daha artış yapıldı. Buna göre engelliler için özel eğitim kurumlarıyla rehabilitasyon merkezlerinde verilen eğitim desteğinin tutarı artırıldı.

İZTO'dan hizmet sektörü için kira önerisi!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, koronavirüsle mücadele kapsamında hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalar için kira desteği verilmesi yönünde öneride bulundu. 

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Şehir hastaneleri için 2020'de 8.7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödendi!

Sağlık Bakanlığı, şehir hastaneleri için 2020’de müteahhitlik şirketlerine 8,7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödedi.

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

ATO'dan hizmet sektöründeki işletmeler için kira desteği talebi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ekonomik alanda ortaya çıkan tüm komplikasyonların kamu ve reel sektörün iş birliği ile aşılacağına inandıklarını dile getirerek hizmet sektöründeki işletmeler için kira desteği talebinde bulundu.

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için 752.7 milyon TL kira ve hizmet bedeli ödenecek!

CHP Milletvekili Fikret Şahin’in yaptığı hesaba göre, kamu özel işbirliği modelli şehir hastanelerinde yatak başı maliyet 24 milyon TL'ye ulaşacak. Hastaneler için 25 yıl boyunca kira ve hizmet bedeli adı altında yapılacak ödeme tutarı 752 milyar 794 milyon TL olacak. 

Muhtasar ve prim hizmet beyannamesi için son 5 gün!

Türkiye genelinde ilk defa uygulanmaya başlanan muhtasar ve prim hizmet beyannamesinin verilmesi için tanınan süre 26 Ağustos'ta sona erecek.

Atatürk Havalimanı tazminatı için ihale yapılmış!

Atatürk Havalimanı’nın kapatılması sebebiyle ödenecek tazminatı belirlemek için hizmet alımı ihalesi yapıldığı ortaya çıktı.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

FETÖ'nün kapatılan okulu, engelliler için eğitim yuvası oldu!

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

engelliler için hizmet binası denizli Haberi

engelliler için hizmet binası denizli


Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, belediye tarafından engelliler için yaptırılan hizmet binası ve park törenle açıldı. Adnan Menderes Bulvarı'nda bulunan ve Acıpayam Engelliler Derneği'nin kullanımına sunulan binanın açılışı için düzenlenen törene Kaymakam Uğur Kalkar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, Acıpayam Kent Konseyi Başkanı Ömer Alev, daire ve kurum amirleriyle sıra çok sayıda vatandaş katıldı.


Burada bir konuşma yapan Dernek Başkanı Yıldıray Koşar, herkesle gönül bağları kurmak istediklerini belirterek, "Bir hayalimiz vardı, o da gerçekleşti. Bize bu hizmeti kazandıran başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan, Belediye Başkanımız Hulusi Şevkan ve Kaymakamımız Sayın Uğur Kalkar'a teşekkür...