26 / 07 / 2024

engellilere özel tasarlanan yapılar

engellilere özel tasarlanan yapılar

Engelli meclis üyelerinin girişimleri sonunda "Engellilere Yönelik Yönetmelik" meclisten geçti ve yürürlüğe girdi. İmara yönelik çıkan yönetmelikle yeni yapılacak yapılarda engelli ve yaşlılarda düşünülerek tasarımlar yapılacak.

Engellilere eğitim desteği tutarı aylık 4 bin 692 TL oldu! 

Özel eğitim okulları ile rehabilitasyon merkezlerinde engellilere verilen destek eğitiminin bütçeden karşılanacak kısmı, bu yıl katma değer vergisi (KDV) hariç bireysel eğitim için aylık 4 bin 692 TL, grup eğitimi için aylık 1.314 TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Öğrencilerin Cebine İndirim, Oyun Tutkunlarına Müjde! Akbank'tan Gelen Özel Kampanya İle Hangi Oyunlarda %50 İade Var

Oyun tutkunlarına özel Akbank'tan cazip bir fırsat geldi. Oyun alımlarında yüzde 50'si iade edilecek. Akbank, sunmuş olduğu bu özel kampanya ile gençleri para biriktirme konusunda teşvik etmektedir. İşte Akbank’tan öğrenciler için tasarlanan bu kampanya ile ilgili tüm detaylar…

Babalar Günü için Saat&Saat'ten Her Zevke Uygun Özel Hediyeler

Saat&Saat, Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olduğu dünyaca ünlü markalarla buluşan saat tutkunlarına, Babalar Günü için en farklı ve seçkin hediyeleri sunuyor. Her yaş ve stile hitap eden babalar için farklı markalar tarafından özel olarak tasarlanan saatler sizleri bekliyor.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olana güzel haber! Hemen buraya bakın, 31 Ağustos'a kadar vaktiniz var!

Kuveyt Türk, mobil uygulamasını indiren müşterilere özel bir hoş geldin paketi sunuyor. Mobilden Kuveyt Türklü olanlara özel olarak tasarlanan kampanya ile müşteriler, 600 TL'ye varan harcama iadesi kazanma şansına sahip olacaklar.

Ev alacaklar dikkat! Sosyal konut projesiyle ilgili flaş gelişme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, sosyal medya hesabından Eylül'de duyurulması planlanan yeni sosyal konut projesinde gençlere, emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere, engellilere özel kontenjan ayrılacağını açıkladı.

Oppo A74 128 GB Cep Telefonu A101'de Nisan ayına özel fiyatıyla satışta! İşte 12 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

Oppo tarafından tasarlanan ve üretilen multimedya ve internet özelliklerini destekleyen Oppo A74 128 GB cep telefonu A101'de Nisan ayına özel fiyatıyla satışa sunuldu. Peki, Oppo A74 128 GB  cep telefonu kaç TL? İşte 12 Nisan 2022 fiyat listesi!

TOKİ'den ucuz konut fırsatı!

TOKİ engellilere özel satışa çıkardığı ucuz konutlarla yüzleri güldürmeye devam ediyor. TOKİ vatandaşlara aylık kolay ödenebilen taksitler ile ev alma şansını sunuyor...

Sinpaş Gökorman ile müstakil ev konforu!

Sinpaş’ın özel tasarlanan projesi Gökorman şeffaf oda konutlarıyla dikkat çekiyor. 426 konut bulunan Gökorman'da duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odalarıyla dört mevsim Çekmeköy Ormanı manzarası izlenebiliyor. 

Demir Country'de engellilere özel daireler!

Demir Country projesinde engellilere özel daireler tasarlandı. Demir İnşaat, projede DAY Sigorta işbirliği ile engellilere özel bir kampanya düzenliyor.

Ankara Büyükşehir'den görme engellilere özel park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Çukurambar'da yaptığı Görme Engelliler Parkı, hizmete açıldı. Parktaki futbol sahasında, görme engelliler futbol müsabakaları yapabilecek.

Birevim'den ‘Bir Destek’ kampanyasıyla engellilere özel fırsat!

Toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için projeler geliştiren Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve 160 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor.

Türkiye için özel tasarlanan 6 yüksek hızlı tren geliyor!

Türkiye'ye özel üretilen altı yüksek hızlı trenin testlerden sonra teslim edilmesi planlanıyor.

engellilere özel tasarlanan yapılar Haberi

engellilere özel tasarlanan yapılar

Akhisar Belediye Meclisi'nin engelli meclis üyelerinin girişimleri sonunda "Engellilere Yönelik Yönetmelik" meclisten geçti ve yürürlüğe girdi. Akhisar Belediye Meclis Üyeleri Gülşah Çorukman ile Caner Yılmaz'in girişimleri ile ortaya çıkan imara yönelik çıkan yönetmelikle yeni yapılacak yapılarda engelli ve yaşlılarda düşünülerek tasarımlar yapılacak. Konu hakkında ilk kıvılcımı engelli meclis üyeleri olarak başlattıklarını ve başarıya ulaştıklarını ifade eden Meclis Üyeleri önergeyi Kanun Nizam ve imar Komisyonuna havale ettiklerini belirtti. 


Anayurt 


Haber Akhisar Haber'de şu şekilde yer aldı


Akhisar Belediye Meclisi’nin engelli meclis üyelerinin girişimleri sonunda “Engellilere Yönelik Yönetmelik” meclisten geçti ve yürürlüğe girdi. Akhisar Belediye Meclis Üyeleri Gülşah Çorukman ile Caner Yılmaz’ın girişimleri ile ortaya çıkan imara yönelik çıkan yönetmelikle yeni yapılacak yapılarda engelli ve yaşlılarda düşünülerek tasarımlar yapılacak.


Konu hakkında ilk kıvılcımı engelli meclis...