28 / 04 / 2024

Öğrencilerin Cebine İndirim, Oyun Tutkunlarına Müjde! Akbank'tan Gelen Özel Kampanya İle Hangi Oyunlarda %50 İade Var

Öğrencilerin Cebine İndirim, Oyun Tutkunlarına Müjde! Akbank'tan Gelen Özel Kampanya İle Hangi Oyunlarda %50 İade Var

Oyun tutkunlarına özel Akbank'tan cazip bir fırsat geldi. Oyun alımlarında yüzde 50'si iade edilecek. Akbank, sunmuş olduğu bu özel kampanya ile gençleri para biriktirme konusunda teşvik etmektedir. İşte Akbank’tan öğrenciler için tasarlanan bu kampanya ile ilgili tüm detaylar…



Son dönemlerde art arda yapılan zamlar, özellikle de öğrencileri etkiledi. Akbank, öğrencileri düşünerek önemli bir kampanya hazırladı ve sundu. Pek çok kişinin ilgisini çeken bu kampanyanın detayları merak ediliyor. Akbank'ın öğrencilere özel sunduğu bu kampanya ile ilgili öğrenilmesi gereken tüm detaylar haberimizde...

Öğrenci indiriminden yararlanma koşulları nedir?

Akbank'ın bu özel kampanyasından 18-26 yaş arasındaki öğrenciler faydalanabilecek. Kampanyanın süresi 31 Aralık'a kadar belirlenmiştir. Bu indirimli fırsat ile ilgili tüm bilgiler Akbank'ın resmi internet sitesinde yayınlanmıştır. 

Ayrıca bu kampanyadan sadece Üniversiteli Akbanklılar yararlanabilmektedir. Dolayısıyla 18-26 yaş arasındaki Üniversiteli Akbanklılar katılım sağlayabilecektir. Chip-para kullanılarak yapılan alışverişler, bu kampanya için geçerli değildir. Kampanya kapsamında kazanılan indirimler Üniversiteli Akbanklıların hesaplarına doğrudan yansıyacaktır. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön