05 / 05 / 2024

Oyun tutkunlarına müjde! Stalker 2'nin fiyatı açıklandı

Oyun tutkunlarına müjde! Stalker 2'nin fiyatı açıklandı

GSC Game World aracılığı ile geliştirlen ve serinin ikincisi olan 'Stalker 2' oyuncularla buluşmayı bekliyor. Şirket tarafından fiyatı açıklanan oyunun merakla bekleme süresi bitti ve oyunun ilanı yapıldı.



Stalker 2, Ukraynalı video oyunu geliştiricisi GSC Game World tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı video oyunudur. 2007 yapımı S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl oyununun devamı niteliğindedir. Oyun 2010 yılında duyuruldu ancak geliştirme 2012'de durduruldu.  2018'de GSC Game World, oyundaki geliştirmelerin yeniden başladığını duyurdu. 23 Eylül 2021'de yayınlandı.

Oyun dünyası son zamanlarda yeni çıkacak olan yapımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde uzun günlerdir merak ve heyecanla beklenen STALKER 2: Heart of Chornobyl’dan ilk oynanış videosu paylaşıldı. Şimdi ise oyunun fiyatı belli oldu.

STALKER 2: Heart of Chornobyl oynanmasını anlatan videosu ve fiyatı!

GSC Game World aracılığı ile geliştirilip yayınlanacak olan STALKER 2: Heart of Chornobyl’un, aslında bu yılın Nisan ayında çıkış yapması bekleniyordu. Ancak Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sebeiyle bu tarih ertelendi.
STALKER: Call of Pripyat’tan 14 yıl aradadan sonra geliştirilen STALKER 2: Heart of Chornobyl, serinin ilk oyununda da olduğu gibi Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştiriliyor. heyecanla beklenen oyun, grafikleriyle oyuncuların ilgisini çekiyor. STALKER serisi Ukrayna’da tasarlanmış. İkinci oyun Heart of Chornobyl, Pripyat şehrinin civarlarında 2006 yılında Çernobil nükleer reaktörünün erimesiyle ortaya çıkan  felaketini konu alıyor. Öyle ki bu fena durum; saldırgan mutantları, ölümcül anomalileri ve birbiriyle devamlı savaşan fraksiyonları da arkasından  getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön