02 / 05 / 2024

Oyun tutkunlarına müjdeli haber! Artık ücretsiz oynanacak...

Oyun tutkunlarına müjdeli haber! Artık ücretsiz oynanacak...

 Oyun tutukunlarının sabırsızlıkla beklediği ''F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch'' için müjdeli haber geldi. Epic Games Store üzerinden ücretsiz oldu. Peki  F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch sistem gereksinimleri nelerdir?



Türkiye'nin önde gelen teknoloji sitelerinden shiftdelete.net'in yayınladığı haberde göre oyun tutkunlarını mutlu edecek bir haberi duyurdu. Epic Games Store üzerinden artık ücretsiz oynanacağı haberi ilan edilince Çinli oyun geliştirici TiGames tarafından yazılan oyunun dünya üzerindeki hayranları oyunu yüklemeye başladı bile. oyunun
teknik detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Epic Games Store, uzun zamandır düzenli olarak kullanıcılarına oyun armağan ediyor. Kimi zaman AAA oyunlar da vererek oyun tutkunlarının yüzünü güldüren platform, 159 TL’lik F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch’u bedava yaptı.


Epic Games, 15 gün boyunca sürecek etkinlik boyunca 2023'e girene kadar her gün bir oyun veriyor. Öyle ki platformun avantajı dahilinde verdiği ilk oyun,  160 TL değerinde Bloons TD 6 oldu. Geçtiğimiz gün ise 31 TL’lik fiyata sahip Metro: Last Light Redux‘u bedava bölümüne soktu. Kullanıcılar, bu avanatajdan faydalanabilmek için bugün verilen F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch’u 24 saatlik zaman dahilinde kütüphanelerine ekleyebilirler. Geç kalmadan bu oyuna sahip olun. Peki F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch sistem gereksinimleri nelerdir?

 


Geri Dön