01 / 05 / 2024

Gözler hem yurt içi hem de küresel piyasalarda olacak! Çin’den müjdeli haber geldi!

Gözler hem yurt içi hem de küresel piyasalarda olacak! Çin’den müjdeli haber geldi!

Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık üç yıldır kapılarını dünyaya kapatan ve hem kendi ekonomisi hem de dünya ekonomilerini büyük bir tedirginlik ve çıkmaza sürükleyen Çin’den nihayet müjdeli haber bugün geldi!



Beklenen o haber nihayet geldi ve dünyanın en büyük ikinci ekonomik devi Çin, kapılarını nihayet açtığını duyurdu.

Covid-19 salgınının ortaya çıkmasıyla birlikte başlattığı sınır kontrol tedbirlerine bugün son veren Çin kapılarını dünyaya açtığını ilan etti.

 Gözler hem yurt içi hem de küresel piyasalarda olacak! Çin’den müjdeli haber geldi!

Ülkede sona eren karantina zorunluluğunun bittiğinin duyurulmasıyla bugün sabah saatlerinde ilk uluslararası uçuşlar Çin ana karasındaki havalimanlarına ulaştı.

Bu haberle birlikte, ülkenin kuzeyde Rusya, Moğolistan, Kazakistan, Myanmar, Laos ve Vietnam ile kara sınırlarındaki 8 gümrük kapısından da yolcu ve yük geçişleri normale döndü.

Sabahın erken saatlerinde Guangcou şehrine Kanada'dan, Şıncın şehrine Singapur'dan ve Şanghay’a Yeni Zelanda'da gelen uçaklar, tedbirlerin kaldırılmasının ardından Çin'e yapılan ilk seferleri gerçekleştirdi.

Çin’deki Guangcou Baiyun Uluslararası Havalimanı'nın gün içinde Doha, Dubai, Cakarta, New York, Seul ve diğer şehirlerden 2 binden fazla yolcu beklediği bildirildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön