02 / 05 / 2024

Oyun canavarlarına müjdeli haber! 229 TL’lik oyunlar artık ücretsiz! 

Oyun canavarlarına müjdeli haber! 229 TL’lik oyunlar artık ücretsiz! 

Epig Games'in yılbaşına has ücretsiz oyunlar serisinde sona doğru gelinirken, oyun canavarlarının merakkla beklediği Epic Games'in ücretsiz oyunlar serisinde bu gün hangi oyun var? Merak edenler haberimizi inceleyebilir.



 

Epic Games Store uzun bir zamandır kullanıcılarına ücretsiz oyun veriyor. Hatta kimi zaman bu yapımlar AAA kalitede olabiliyor. Yani çok pahalı oyunları kütüphanenize  ücretsiz  eklemenize imkan sağlıyor. Normalde bu yapımları haftalık olarak yeniliyordu Fakat yılbaşı nedeniyle Epic Games her gün bir oyun verdi. Bugün ise son ücretsiz oyununu paylaştı.

Epic Games aracılığı ile bu hafta ücretsiz olarak oyunculara sunulan oyunlardan birincisi dün ismi duyulan 50 TL ücretindeki Eximius: Seize the Frontline olurken. İkincisi de 179 TL değerine sahip Dishonored – Definitive Edition. Mağaza üzerinden yapılan paylaşıma göre bu kampanya 5 Ocak akşamı saat 19.00’a kadar sürecek. 
O zamana kadar arşivine alanlar ise bu oyunlara sahip olacak.

Epic Games ücretsiz oyun Dishonored – Definitive Edition sistem gereksinimleri
Minimum:


İşletim sistemi özellikleri: Windows Vista / Windows 7
İşlemci özellikleri: 3.0 GHz çift çekirdekli veya daha iyisi
Ekran kartı özellikleri: NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850
Bellek- RAM: 3 GB bellek
Depolama: 9 GB
Önerilen:

İşletim sistemi: Windows Vista / Windows 7 (64 bit)
İşlemci– CPU: 2,4 GHz dört çekirdekli veya daha iyisi
Bellek- RAM: 4 GB bellek
Ekran kartı özellikleri– GPU: NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850
Depolama: 9 GB

Oyun canavarlarına müjdeli haber! 229 TL’lik oyunlar artık ücretsiz! 

Steam, "Steam Retrospektifi" ismindeki özelliği aktifleştirdi. Bununla birlikte kullanıcılar, 2022'de trend olarak oynadığı oyunları görebilir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön