04 / 07 / 2024

engelsiz kafe inşaatı sakarya

engelsiz kafe inşaatı sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor. Cumhuriyet Mahallesi Hüseyin Rahmi Sokak’ta bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü eski binası Engelsiz Kafe’ye dönüştürülüyor.

İzmir Karaburun'da yapılaşma izni olmayan meydanda inşaat başladı!

İzmir Karaburun'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı izni olmadan yapılaşma yapılamayan ilçe meydanında CHP’li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan kafe inşaatına başladı...

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Çekmeköy Engelsiz Okul'un inşaatı tam gaz!

Çekmeköy Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının desteğiyle hayata geçirilen özel donanımlı okulun inşaatı tamamlanıyor.

Şeyma Subaşı, Bebek'te açacağı kafenin inşaatını teftiş etti!

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, Bebek'te kafe açmaya hazırlanıyor. Şeyma Subaşı önceki gün kafe inşaatı teftiş etti, ustalardan bilgi aldı...

Ankara Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti. 5 bloktan oluşacak merkezde çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Bababurnu Deniz Feneri'nin inşaat ruhsatı iptal edildi!

Antalya 3. İdare Mahkemesi, Bababurnu Deniz Feneri’nin bulunduğu alanın ticari işletmeye dönüştürülmesini içeren planları ve kafe-restoran yapımına olanak veren inşaat ruhsatını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Düzce Kusursuz Kafe'nin inşaatı tamamlanıyor!

Düzce Belediyesi, Düzce Sosyal Etkinlikler Derneği ve Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesi işbirliği ile hayata geçirilen “Kusursuz Kafe Projesi” kapsamında kafeterya inşaatı hızla bitiriliyor.

Alanya'da kaçak inşaat bilmecesi!

Alanya Belediyesi mühürlediği inşaatın bitirilmesine göz yumup kafe ruhsatı verdi. Bir de alkol ruhsatı isteyen işletmeye bölge idare mahkemeleri ‘dur’ dedi

Ankara Etimesgut Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Türkiye’nin engelli ve ailelerine yönelik en kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi’ne inşa ediliyor. Yapılan açıklamalara göre 20 milyon TL'lik projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi inşaatı sürüyor!

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ABTÜ), yapımı devam eden ana yerleşke inşaatında “Temelden Engelsiz Üniversite” bilinci ile binalarını yükseltmeyi sürdürüyor.

Giresun'da Engelsiz Yaşam Evleri inşaatı hızla yükseliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Keşap Yolağzı Köyü Cingiren Mahallesinde yapımına başlanılan “Engelsiz Yaşam Evleri” inşaatı hızla yükseliyor.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki inşaat durduruldu!

ANTALYA’nın dünyaca ünlü plajı Kaputaş’ta, Kaş Belediyesi’nin büfe ruhsatıyla iş makinelerini sokarak inşaatına başladığı restoran, kafe, duş ve soyunma kabinleri ile tuvalet gibi yapılara yönelik açılan davada mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Sivas'taki huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Sivas’ta yaşlı ve engellilere yönelik bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin verileceği huzurevinin inşaat çalışmaları devam ediyor. 3 bloktan oluşan Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin çevre illere de hizmet vereceğini belirtti.

engelsiz kafe inşaatı sakarya Haberi

engelsiz kafe inşaatı sakarya

Gerçekleştirilecek çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Toçoğlu, “Şehir merkezinde bulunan eski Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile ilgili vatandaşlarımızdan gelen talebi değerlendirdik. Mühendislerimiz bölgede gerekli çalışmalarını yaptı. Hazırladığımız projenin ihalesi yapıldı” diye konuştu.

Proje kapsamında bölgede gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirten Toçoğlu, “Alan, hayata geçireceğimiz çalışmalarla vatandaşlarımızın kullanımına açılacak. Mevcut binada tadilat yapılacak. Çevre düzenlemeleri gerçekleştirilecek. İnşa edeceğimiz kafeteryada açık ve kapalı alanlar bulunacak. Projemizin tamamlanmasıyla şehir merkezine hemşerilerimizin vakit geçirebileceği modern bir mekan kazandırmış olacağız. İnşallah çalışmalarımızı kısa süre içerisinde başlatacağız” dedi.

Başkan Toçoğlu, “Projenin bizim için en önemli, en değerli yanı engelli vatandaşlarımıza sunacağımız istihdam olanağı olacak. İnşallah kafeteryamızda engelli vatandaşlarımız çalışacak. Sosyal Gelişim Merkezimiz bünyesinde gerçekleştirdiğimiz çeşitli eğitimler ve meslek edindirme kurslarının ardından şimdi de engelli vatandaşlarımıza istihdam ortamı...