18 / 05 / 2024

Engelsiz Şenlik ne zaman

Engelsiz Şenlik ne zaman

Ataşehir Belediyesi tarafından Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 16 Mayıs'ta yapılması planlanan, fakat Manisa Soma'daki maden faciası sebebiyle ertelenen “Engelsiz Şenlik” 29 Mayıs Perşembe günü yapılacak.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

İnşaat sektöründe şenlik havası var! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına 500 lira indirim geldi. Geçtiğimiz haftalarda üst üste gelen zam haberleri inşaat sektöründe yıkıma neden olurken, son günlerde peş peşe gelen indirim haberi sektörde şenlik havası yarattı. Demir fiyatları 2022 ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'ne bakanlık desteği!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Engelsiz Yaşam Merkezi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’dan destek sözü aldıklarını belirtti.

Ankara Etimesgut Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Türkiye’nin engelli ve ailelerine yönelik en kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi’ne inşa ediliyor. Yapılan açıklamalara göre 20 milyon TL'lik projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Kırıkkale Üniversitesi'ne engelsiz kampüs projesi uygulanacak!

Kırıkkale Üniversitesi, engelsiz bir kampus için 2015’te 750 bin TL yatırım yaparak ülke genelinde engelli öğrencilerin eğitim-öğretim hayatını kolaylaştırma konusunda örnek üniversite durumuna geldi.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'ne yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Marmara Ereğlisi ilçesinde yapılacak olan 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nde' kendine bakamayacak kadar düşkün olmayan engelli bireylerin faydalanabileceğini belirtti.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi`ne engelsiz park!

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi 774 Sokak’ta bulunan park alanına bir ‘Engelsiz Park’ yapıldı. Proje kapsamında parka engelsiz oyun grubu, kültür fizik aletleri, basket sahası, kamelya ve banklar yerleştirildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelsiz İzmir projesi ne durumda?

"Engelsiz İzmir" söylemiyle sunduğu hizmetler, engellileri çileden çıkardı. Görme engellilerin beyaz bastonlarını sağlıklı kullanmaları için kaldırımlara yapılan sarı takip çizgilerinin plastik malzemeden yapılması, istenmeyen sonuçlar doğurdu.

İzmir'de 200 adet engelsiz konut yapılacak!

Bilişim Teknolojilerinde Evrensel Tasarım Engelsiz Bilişim 2014 Kongresi'ne konuşmacı olarak katılan Endüstri ve İnşaat Mühendisi Gökhan Yavuz, İzmir'e Toplu Konut idaresi (TOKİ) ve Milli Emlak işbirliğiyle 200 adet engelsiz konut yapılacağını söyledi.

Ataşehir Belediyesi, Engelsiz Şenlik 29 Mayıs'ta gerçekleşti!

Ataşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 16 Mayıs’ta yapılması planlanan, Manisa Soma’daki maden faciası nedeniyle ertelenen “Engelsiz Şenlik” 29 Mayıs Perşembe günü yapıldı...

Ataşehir’de 29 Mayıs'ta Engelsiz Şenlik düzenleniyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 16 Mayıs'ta yapılması planlanan, fakat Manisa Soma'daki maden faciası sebebiyle ertelenen “Engelsiz Şenlik” 29 Mayıs Perşembe günü yapılacak.

VIALAND 23 Nisan Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yaptı!

Türkiye’nin eğlence dünyası VIALAND, 23 Nisan Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, VIALAND Tema Park’ta şenlik havasında kutlandı. Toplam 10 bin çocuk VIALAND’de unutamayacakları bir gün yaşadı...

Gaziantep'in kurtuluş gününde Mozaik Atölyeleri’ne yer verildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kalkınma Bakanlığı’na bağlı SODES Projesi kapsamında, 25 Aralık Kurtuluş Bayramı’na özel bir şenlik düzenledi. Gaziantep' in kurtuluş gününde Mozaik Atölyeleri’ne yer verildi...

Engelsiz Şenlik ne zaman Haberi

Engelsiz Şenlik ne zaman

Tüm engellerin kaldırılacağı Ataşehir’de, şenlik kapsamında 29 Mayıs’ta Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi’nde bulunan Nazım Hikmet Parkı’nda 10.00-16.00 saatleri arasında İnteraktif Engelsiz Yaşam Etkinlikleri düzenlenecek.

Engelli çocukların yeteneklerini sergileyecekleri şenlikte, Tomurcuk Vakfı tarafından; Tomurcuk Vakfı Çok Sesli Korosu, Modern Dans Gösterisi, Keçe Yapımı ve Resim Atölyesi yapılacak.

Şenlikte TİV (Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı) tarafından TİV İşitme Engelli Korosu gösterisi ve Ebru Atölye Çalışması yapılacak.

Düşler Akademisi tarafından yapılacak gösterilerde ise; İnteraktif Resim Atölyesi, Mutfak Atölyesi, Ritim Atölyesi, Pandomin Ekibi ve Social İnclusion Band gösterileri olacak.

Ataşehir Belediyesi tarafından uçurtmalar ve balonlarla süslenecek şenlik alanında tüm katılımcılara sıcak yemek, ayran, sandviç, meyve suyu, dondurma ve börek dağıtılacak.

Ayrıca Engelliler Haftası dolayısıyla Ataşehirli öğrencilere, engelliler konusunda bilgilendirme ve farkındalık yaratmak amacıyla; Sosyal Servis (Psikolog, Sosyolog, Sosyal...